Libnet.ro
UNICEF

07:30

Kievul raspunde declaratiilor lui Viktor Orban cu privire la autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Kievul raspunde declaratiilor lui Viktor Orban cu privire la autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Autoritatile ucrainene au caracterizat drept nedrepte si inadecvante declaratiile recente facute de premierul ungar, Viktor Orban, cu privire la dreptul de autonomie al minoritatii maghiare din Ucraina, informeaza Medifax, citand agentia Ukrinform. continuă pe Adevărul

Ministrul ucrainean de externe critica declaratiile lui Viktor Orban privind autonomia minoritatii maghiare: Sunt nedrepte si inadecvate

Ministrul ucrainean de Externe a criticat declaratiile premierul ungar, Viktor Orban, referitoare la autonomia minoritatii maghiare. Autoritatile de la Kiev au catalogat afirmatiile lui Orban drept inadecvate in.

Viktor Orban, un nou apel pentru autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Premierul Ungeriei, Viktor Orban, si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare din vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia.

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la o autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza Mediafax.

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza AFP.

Viktor Orban, acest Rogozin din interiorul UE si al NATO

Rusia isi are Rogozinul ei, piromanul de serviciu care e gata sa arunce lumea in razboi. Dar si UE si NATO au unul in persoana lui Viktor Orban. Rogozin e vicepremier, Orban e premier reales, asadar cu putere reala de decizie. Iata de ce, actiunile lui Orban de transformare a Europei intr-un focar de conflicte etnice si de revendicari anti-Trianon sunt mai periculoase decat clovneriile lui Rogozin, mai ales ca au loc in interiorul UE si al NATO.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde in editia electronica, citeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )