Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis, acuzat ca vrea sa-si subordoneze fostul Doi si-un sfert

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, acuzat ca vrea sa-si subordoneze fostul Doi si-un sfert

Klaus Iohannis a lansat, prin purtatorul sau de cuvant, un nou atac la Guvern si majoritatea parlamentara. Subiectul, serviciul de informatii al ministerului de Interne, fostul Doi si-un. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta strategica

Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca educatia reprezinta una dintre prioritatile sale, considerand ca accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta.

Klaus Iohannis a retrimis, spre reexaminare, Legea statutului functionarilor publici

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis luni, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis nu promulga legea privind modificarea Statului functionarilor publici si o trimite spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea pentru modificarea Statutului functionarilor publici, pe care a trimis-o spre reexaminare Parlamentului, criticand faptul ca, prin acest proiect, nu se mai suspenda de drept contractul de munca in cazul functionarilor publici trimisi in judecata.

Presedintele Klaus Iohannis trimite la REEXAMINARE Legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici. Redam mai jos textul integral al.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Congresul UDMR: Mi-as dori sa relansati cursa pentru cine propune pentru functii publice oameni cat mai integri

Presedintele Klaus Iohannis a adresat participantilor la Congresul UDMR un mesaj in care afirma ca apreciaza dorinta Uniunii de a deveni cea mai moderna organzatie politica din Romania si spera ca acest lucru sa relanseze competitia intre partide petru cine serveste mai bine interesul cetatenilor. Presedintele saluta decizia UDMR de a decide prin intermediul unui Congres directia politica pentru anii viitori.

Victor Ponta, nou atac la Klaus Iohannis: Baietii rai merg la Casa Alba, baietii buni merg la Sibiu

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, crede ca actualii lideri politici din Romania manifesta prea multa obedienta fata de partenerii externi si cere o atitudine mai obraznica din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )