Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis conduce detasat batalia Like-urilor pe Facebook, de Craciun

B1 B1,
Klaus Iohannis conduce detasat batalia Like-urilor pe Facebook, de Craciun

Politicienii romani, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis si cu primul-ministru Victor Ponta, au transmis urari, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului, pe conturile personale de Facebook, unele dintre ele. continuă pe B1

Elena Udrea, repros pentru Klaus Iohannis: De ce nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta?

Liderul PMP Elena Udrea are deja un repros la adresa proaspatului presedinte Klaus Iohannis. intr-un mesaj postat pe Facebook, Udrea se intreaba de ce seful statului nu i-a cerut demisia premierului Victor Ponta.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, de Craciun, transmis pe Facebook

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis conationalilor sai un mesaj de Craciun, pe reteaua Facebook, in care le ureaza tot ce e mai bun de sarbatori si pentru noul an.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

Klaus Iohannis, in Daily Express: Trebuie sa scoatem tara din umbra regimului Ceausescu

Presedintele Romaniei isi petrece Craciunul in familie, departe de Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a ales Sibiul de Sarbatori, orasul pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. Conform programului, Iohannis.

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen trebuie luata pe criterii tehnice, nu politice

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, considera ca decizia privind admiterea Romaniei in spatiul Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare. Iohannis cere evitarea impunerii unor criterii politice.

Klaus Iohannis paraseste Cotroceniul dupa numai doua zile. Planurile presedintelui pentru sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre timp, apar.

Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile petrecute la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )