Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis a dat BANI bisericii ortodoxe

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a dat BANI bisericii ortodoxe

Presedintele Klaus Iohannis a facut o donatie pentru Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, unde a participat azi la liturghie. Este un semnal important pentru biserica, in contextul in care seful statului. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Seful statului a dat un semnal pentru Biserica (VIDEO)

Seful statului a dat si un semnal pentru Biserica. Dupa ce in campania electorala a fost criticat in spatiul public pentru faptul ca nu este ortodox, Klaus Iohannis a participat la slujba de duminica de la.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La mulsi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile, scrie Agerpres. in prima zi a noului an ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Vasile. Le.

Klaus Iohannis, presedintele care nu a fost Basescu niciodata

Inceputul de mandat al lui Klaus Iohannis contrasteaza puternic cu sfarsitul de mandat al lui Traian Basescu la Cotroceni. in razboi cu Guvernul, Parlamentul si Casa Regala, fostul presedinte s-a izolat. Acum,.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. La slujba s-a aflat si deputatul liberal Raluca Turcan, viceprimarul municipiului.

Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat duminica dimineata, pe contul sau de Facebook, ca va participa, de la ora 10. 00, la liturghia duminicala de la Catredala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

UPDATE Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu, pentru prima data de cand a fost ales, la o slujba ortodoxa oficiata de un sobor de preoti condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, seful statului marturisind ca pentru el acesta a fost un moment de mare bucurie. El a facut anuntul privind participarea sa pe contul de Facebook, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

Klaus Iohannis participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comuniat remis HotNews. ro.

Prima aparitie publica a presedintelui Romaniei in 2015. Klaus Iohannis, la liturghia de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu

Pentru prima oara in calitate de sef de stat, Klaus Iohannis participa, astazi, la slujba oficiata de mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, in Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Contrar asteptari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )