Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, aplaudat la iesirea de la slujba oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, a participat doar la prima parte a liturghiei.

Klaus Iohannis participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comuniat remis HotNews. ro.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru Mediafax de purtatoarea de cuvant a.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru agentia Mediafax de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Informatia a fost confirmata de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La mulsi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile, scrie Agerpres. in prima zi a noului an ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Vasile. Le.

Carmen Iohannis a postat fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii

Carmen Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun, insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )