Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei. continuă pe Adevărul

FOTO. Iohannis, la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Voi fi alaturi de toti romanii ortodocsi

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica,la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu. El a scris, pe contul sau de Facebook, ca este alaturi de romanii ortodocsi care .

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. La slujba s-a aflat si deputatul liberal Raluca Turcan, viceprimarul municipiului.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Seful statului a dat un semnal pentru Biserica (VIDEO)

Seful statului a dat si un semnal pentru Biserica. Dupa ce in campania electorala a fost criticat in spatiul public pentru faptul ca nu este ortodox, Klaus Iohannis a participat la slujba de duminica de la.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, aplaudat la iesirea de la slujba oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, a participat doar la prima parte a liturghiei.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Informatia a fost confirmata de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana.

Patriarhul Daniel, invitatie pentru Iohannis: Biserica vrea sa va cinsteasca. Ce a raspuns presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a confirmat duminica, la iesirea de la slujba tinuta la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

UPDATE Presedintele Iohannis, invitat de Patriarhul Daniel sa se intalneasca

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia slujbei de duminica dimineata din Catedrala Mitropolitana Ortodoxa de la Sibiu, o invitatie pentru o intalnire din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, transmite Agerpres. Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )