Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a depus o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor de la Revolutie

B1 B1,
Klaus Iohannis a depus o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor de la Revolutie

Bisericile si manastirile Patriarhiei bat clopotele pentru eroii de la Revolutie. De asemenea, in toate catedralele, bisericile si manastirile Patriarhiei Romane sunt rostite rugaciuni de pomenire pentru eroii. continuă pe B1

UPDATE VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Monumentul Revolutiei din Piata Universitatii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii. Pe coroana de flori este inscriptionat mesajul Glorie eterna eroilor revolutiei Romane din 1989, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii.

Presedintele Iohannis a depus o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei, intr-o ceremonie care a durat aproximativ doua minute, el urmand sa acorde, la ora 16. 00, prima decoratie din mandat, presedintelui.

Iohannis a depus o coroana de flori la Monumentul Revolutiei din Piata Universitatii

Presedintele Klaus Iohannis a depus, azi, o coroana de flori la Monumentul din Piata Universitatii, din Capitala, dedicat memoriei victimelor Revolutiei din 1989.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului. Vezi ceremonia integrala de la Palatul Parlamentului (VIDEO)

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

VIDEO Klaus Iohannis a depus juramantul de presedinte. Discurs de manager: Voi chema cat mai curand la consultari partidele politice. Trebuie sa decidem ce obiective de tara ne asumam, o modalitate de lucru si de dialog permanent si un calendar cu etape

Klaus Iohannis a depus duminica juramantul de presedinte intr-o sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor. In cadrul primului sau discurs oficial in calitate de presedinte, Klaus Iohannis a trecut in revista principalele directii pe care intentioneaza sa le urmeze in mandatul sau si a anuntat ca in cel mai scurt timp va chema la consultari partidele politice pentru a decide impreuna ce obiective de tara isi asuma si un calendar cu etape si actiuni pentru a trece de la vorbe la fapte.

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor.

Klaus Iohannis a participat la ceremonia de comemorare a eroilor Revolutiei

Klaus Iohannis a participat la ceremonia de comemorare a eroilor Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la troita dedicata acestora in Piata Universitatii. Presedintele a tinut un moment de.

LIVE TEXT Discursul inaugural al presedintelui. A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Presedintele a depus juramantul in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )