Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: E clar ca unii nu si-au facut datoria

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: E clar ca unii nu si-au facut datoria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat daca a discutat cu ministrul Sanatatii despre problema dezinfectantilor din spitale, ca este clar ca unii nu si-au facut datoria, precizand. continuă pe Antena3

Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: Este o situatie unde principiul merge si asa. Unii nu si-au facut datoria si vom avea o analiza in acest caz

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, iar in cadrul acesteia a afirmat ca problema dezinfectantilor din spitale este una destul de grava. Un reporter prezent la.

Ministrul Sanatatii a dispus controale mixte in problema dezinfectantilor din spitale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus Corpului de control demararea unor controale mixte, impreuna cu Inspectia Sanitara de Stat si Serviciile de Control in Sanatate Publica din cadrul Directiilor de Sanatate Publica, dupa aparitia in media a problemelor legate de dezinfectantii din spitale, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Alianta Medicilor, despre scandalul dezinfectantilor din spitale: Daca statul roman exceleaza in ceva, este in diluarea pana la disparitie a responsabilitatii. Coruptia ucide!

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical a reactionat, joi, in urma scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, printr-o scrisoare deschisa, spunand ca Sanatatea este un dr.

Ministrul Sanatatii a dispus controale mixte in problema dezinfectantilor din spitale

ACTUALIZARE 16:28 Hexi Pharma: Vom colabora cu autoritatile care sunt abilitate sa verifice eficienta dezinfectantilor produsi de noi Compania Hexi Pharma transmite ca va colabora cu autoritatile care sunt abilitate sa verifice eficienta dezinfectantilor pe care ii produce si precizeaza ca a demarat o ancheta si a inchis productia si distributia, potrivit unui comunicat de presa.

Klaus Iohannis, despre ancheta privind dezinfectantele folosite in spitale: Este clar ca aici unii nu si-au facut datoria cum trebuie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Palatul Cotroceni, ca unele persoane nu si-au facut datoria cum trebuie, in ceea ce priveste verificarea solutiilor dezinfectante folosite in spitale.

Klaus Iohannis, despre situatia de la Opera: Cred ca au ramas imaginabile putine greseli care nu au fost facute de ministrul Culturii in aceasta chestiune (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri, o serie de precizari referitoare la nemultumirile pe care le are fata de actualul Executiv, una dintre acestea fiind situatia de la Opera Romana. Am.

Cristian Busoi: Implicarea Justitiei in cazul dezinfectantilor din spitale arata cat de subred este sistemul de Sanatate

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca problemele din sistemul de Sanatate din Romania sunt extrem de grave. Acesta isi sustine afirmatia aratand ca in cazul.

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat din Spitalul Militar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, miercuri dimineata, din Spitalul Militar, acolo unde a suferit o interventie chirurgicala la umarul drept, informeaza B1 TV. Iohannis a fost internat, marti, la.

Klaus Iohannis: Nu exista nemultumiri care duc la vreun circ intre palate sau la certuri intre presedinte si prim-ministru. Noi lucram impreuna si rezolvam problemele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri ca, desi are unele nemultumiri legate de actualul guvern, acestea nu duc la circ intre palate. Referindu-se la problema fondurilor europene, precum si.

Klaus Iohannis a promulgat legea darii in plata: Am apreciat faptul ca Parlamentul a tinut cont de precizarile mele. Aceasta lege este in regula (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, acolo unde a discutat despre promulgarea legii darii in plata dar si cea a finantarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )