Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii a dispus controale mixte in problema dezinfectantilor din spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii a dispus controale mixte in problema dezinfectantilor din spitale

ACTUALIZARE 16:28 Hexi Pharma: Vom colabora cu autoritatile care sunt abilitate sa verifice eficienta dezinfectantilor produsi de noi Compania Hexi Pharma transmite ca va colabora cu autoritatile care sunt abilitate sa verifice eficienta dezinfectantilor pe care ii produce si precizeaza ca a demarat o ancheta si a inchis productia si distributia, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii a dispus controale mixte in problema dezinfectantilor din spitale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus Corpului de control demararea unor controale mixte, impreuna cu Inspectia Sanitara de Stat si Serviciile de Control in Sanatate Publica din cadrul Directiilor de Sanatate Publica, dupa aparitia in media a problemelor legate de dezinfectantii din spitale, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: Este o situatie unde principiul merge si asa. Unii nu si-au facut datoria si vom avea o analiza in acest caz

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, iar in cadrul acesteia a afirmat ca problema dezinfectantilor din spitale este una destul de grava. Un reporter prezent la.

Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea de controale in scandalul dezinfectantilor diluati: Inspectia din cadrul directiilor sanitare trebuie sa verifice substantele (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, vine cu explicatii in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale. Acesta a precizat ca a dispus demararea unor controale mixte, in ur.

Ministrul Sanatatii: sunt deficiente in functionarea programului de oncologie

Noul Catalog National al Preturilor la Medicamentele de Uz Uman CANAMED) va fi publicat in aceasta saptamana, a anuntat, luni, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, care a fost prezent la dezbaterea Ora Guvernului de la Parlament. Ministrul Sanatatii a fost invitat in Camera Deputatilor la dezbaterea cu tema accesibilitatea pacientului cu cancer la diagnostic si tratament in Romania, ocazie cu care a afirmat ca programul de oncologie este departe de a fi perfect.

Ministrul Sanatatii este invitat luni la Ora Guvernului in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, este invitat luni in plenul Camerei Deputatilor pentru a participa la dezbaterea Ora Guvernului. Participarea ministrului Sanatatii la Ora Guvernului are loc la solicitarea grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, anunta Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Romania nu are laboratoare acreditate care sa analizeze solutiile dezinfectante folosite in spitale

Ministrul Sanatatii a precizat, marti, ca Romania nu are laboratoare acreditate pentru analiza solutiilor dezinfectante folosite in spitale.

Ministrul Sanatatii participa, luni, la Ora Guvernului

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, participa, luni, la dezbaterea Ora Guvernului, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea grupului parlamentar al PSD.

Klaus Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: E clar ca unii nu si-au facut datoria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat daca a discutat cu ministrul Sanatatii despre problema dezinfectantilor din spitale, ca este clar ca unii nu si-au facut datoria, precizand.

Alianta Medicilor, despre scandalul dezinfectantilor din spitale: Daca statul roman exceleaza in ceva, este in diluarea pana la disparitie a responsabilitatii. Coruptia ucide!

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical a reactionat, joi, in urma scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, printr-o scrisoare deschisa, spunand ca Sanatatea este un dr.

Cristian Busoi: Implicarea Justitiei in cazul dezinfectantilor din spitale arata cat de subred este sistemul de Sanatate

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca problemele din sistemul de Sanatate din Romania sunt extrem de grave. Acesta isi sustine afirmatia aratand ca in cazul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )