Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis despre o revenire a lui Tariceanu in PNL: Dupa lansarea acelui vehicol cvasipolitic a ars podul care-l mai lega cu PNL

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis despre o revenire a lui Tariceanu in PNL: Dupa lansarea acelui vehicol cvasipolitic a ars podul care-l mai lega cu PNL

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, totodata primarul Sibiului, a declarat, vineri, 13 iunie, in cadrul unei conferinte de presa, ca omul politic Calin Popescu Tariceanu a ars podul care-l lega cu PNL si ca nu mai sunt sanse ca acesta sa fie reprimit in PNL. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre sustinatorii lui Tariceanu: Niste frustrati

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, spune despre sustinatorii lui Tariceanu ca sunt niste frustrati care nu si-au gasit pana acum locul in politica sau au fost dati afara din diverse functii.

Klaus Iohannis, despre o revenire a lui Tariceanu in PNL: A ars podul care-l mai lega cu PNL

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, totodata primarul Sibiului, a declarat, vineri, 13 iunie, in cadrul unei conferinte de presa, ca omul politic Calin Popescu Tariceanu a ars podul care-l lega cu PNL si ca nu mai sunt sanse ca acesta sa fie reprimit in PNL.

Iohannis, despre infiintarea grupului lui Tariceanu: Acei oameni sunt fosti liberali dati afara din PNL sau care sunt frustrati

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri dimineata, in cadrul unei conferinte de presa, cu privire la formarea partidului lui Tariceanu, ca membrii acelui grup sunt fosi liberali care au fost dati.

Iohannis, despre infiintarea grupului lui Tariceanu: Acei oameni sunt fosti liberali dati afara din PNL sau care sunt frustrati (VIDEO)

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri dimineata, in cadrul unei conferinte de presa, cu privire la formarea partidului lui Tariceanu, ca membrii acelui grup sunt fosi liberali care au fost dati.

Klaus Iohannis si Vasile Blaga se vor intalni cu delegatia FMI: Vor discuta despre reducerea CAS cu 5%

Sefii PDL si PNL Vasile Blaga si Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre.

100 de minute: Caracatita imobiliara a lui Klaus Iohannis

Presedintele PNL Klaus Iohannis a castigat 200. 000 de euro de pe seama unor imobile cumparate in baza unor acte false, scrie evz. ro. O instanta din Brasov a anulat actul de vanzare cumparare prin care Iohannis.

Klaus Iohannis: Daca vreo instanta constata ca sunt incompatibil, evident ca voi renunta la functia publica

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca in situatia in care va pierde procesul de incompatibilitate cu ANI se va retrage din functia publica pe care o detine, respectiv cea de primar al Sibiului, mentionand insa ca nu considera ca va pierde procesul aflat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

REVISTA PRESEI: Dezvaluiri senzationale despre INGINERIILE imobiliare ale lui Klaus Iohannis

Afacerile lui Klaus Iohannis, povestea celor doi copii care au murit intr-un accident in care a fost implicata ambulanta care-i ducea la dializa, afaceri interne, politica, toate sunt prezentate de presa scrisa.

Klaus Iohannis nu ar fi avut niciun drept asupra uneia dintre cladirile pentru care incasa chirie (Presa)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis a castigat sute de mii de euro din chirii, dupa ce a reusit sa puna mana pe mai multe case din centrul Sibiului. Tribunalul Brasov a hotarat luna trecuta ca Iohannis nu are niciun drept asupra uneia dintre cladirile de care s-a folosit pentru a incasa chirii colosale.

Klaus Iohannis si-a construit averea cu acte false si mostenitori inventati (VIDEO)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis si-a construit averea cu acte false si mostenitori inventati, sustin jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Edilul a castigat sute de mii de euro din chirii, dupa ce a reusit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )