Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis si Vasile Blaga se vor intalni cu delegatia FMI: Vor discuta despre reducerea CAS cu 5%

B1 B1,
Klaus Iohannis si Vasile Blaga se vor intalni cu delegatia FMI: Vor discuta despre reducerea CAS cu 5%

Sefii PDL si PNL Vasile Blaga si Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre. continuă pe B1

Iohannis si Blaga vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Sefii PDL si PNL Vasile Blaga si Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5% .

Liderii PDL si PNL vor avea maine o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderii PDL si PNL, Vasile Blaga respectiv Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, maine, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5%, a declarat, ieri, pentru surse din presa, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu, transmit acestea.

Liderii PDL si PNL vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderul PDL Vasile Blaga si liderul PNL Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre.

Liderii PNL si PDL se vor intalni miercuri cu reprezentantii FMI

Liderul PDL, Vasile Blaga si cel al PNL, Klaus Iohannis, alaturi de reprezentantii celor doua partide, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, cu membrii delegatiei FMI. Pe lista discutiilor se afla si reducerea CAS cu 5%, a declarat, luni, deputatul PDL.

Vasile Blaga: Discutam si cu Initiativa Romania Liberala despre fuziune (VIDEO)

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca poarta discutii si cu Initiativa Romania Liberala IRL) despre o posibila fuziune, insa a precizat ca este vorba de o fuziune prin absorbtie. Ne dorim.

Klaus Iohannis se vede candidatul PNL potrivit pentru Cotroceni

Klaus Iohannis este convins ca el va reprezenta alegerea PNL pentru candidatura la Palatul Cotroceni. Presedintele interimar al partidului nu exclude insa si varianta in care un alt liberal sa fie mai bine clasat.

Klaus Iohannis, gata sa intre in cursa prezidentiala, contra lui Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele intermiar PNL, Klaus Iohannis, este gata sa intre in lupta pentru prima functie in stat, contra lui Victor Ponta. Primarul Sibiului este convins ca premierul va candida la prezidentiale. Parerea.

Liderii PDL si PNL vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderii PDL si PNL urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5% .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )