Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, dupa tragedia de la Matei Bals: O zi foarte trista astazi! Situatia se repeta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa tragedia de la Matei Bals: O zi foarte trista astazi! Situatia se repeta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante dupa tragedia de la Matei Bals. O zi foarte trista astazi, a spus el. continuă pe Antena3

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau

Presesintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Institutul Matei Bals, unde un incendiu puternic a provocat moartea a cinci pacienti, ca e o zi foarte trista, ca ii pare foarte rau si a transmis condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost in saloane le-a urat insanatosire grabnica.

Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Matei Bals, la ora 13.00 Premierul Florin Citu a convocat sedinta de urgenta la Guvern

UPDATE, 29 ianuarie, ora 13. 20: Presedintele Romaniei a sosit la Spitalul Matei Bals, unde a sustinut si o declaratie de presa prin care le-a transmis condoleante familiilor afectate. Totodata, Klaus Iohannis a.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a fost la Institutul Matei Bals. Cinci persoane au murit in urma incendiului de vineri dimineata

UPDATE, 29 ianuarie, ora 13. 45: Presedintele Klaus Iohannis a sustinut si o declaratie de presa, vineri, la Spitalul Matei Bals, si a declarat ca spitalele romanesti au probleme structurale, context in care.

Liderii Coalitiei, convocati la discutii de Klaus Iohannis, dupa certurile pe Legea bugetului

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat, marti, la discutii pe liderii partidelor din coalitia de guvernare. intalnirea are loc la resedinta prezidentiala de la Vila Lac 3.

Premierul Florin Citu, despre tragedia de la Matei Bals: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile

Premierul Florin Citu a reactionat in urma incendiului produs vineri dimineata la Institutul Matei Bals, in urma caruia patru pacienti si-au pierdut viata. Prim-ministrul a precizat intr-un mesaj publicat.

AurelianBadulescu, scandal la intrarea in sedinta Consiliului Municipal Bucuresti, in timp ce primarul Capitalei vorbea despre tragedia de la Matei Bals

In timp ce primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit vineri in cadrul sedintei Consiliului Municipal despre tragedia care a avut loc la Institutul Matei Bals, liderul grupului PSD dinConsiliul.

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, despre tragedia de la Matei Bals: Nu au existat probleme de caldura in ultima saptamana Trebuie sa imbunatatim siguranta si sa facem investitii in spitale

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat ca in urma tragediei de la Institutul Matei Bals trebuie realizate investitii in spitalele din Capitala. De asemenea va fi introdus in bugetul pentru.

Colegiul Medicilor Bucuresti, dupa incendiul de la Matei Bals

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) si-a exprimat regretele dupa tragedia produsa la .

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )