Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Este importanta stabilitatea Turciei, partener al Romaniei si aliat NATO, bazata pe respectarea democratiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Este importanta stabilitatea Turciei, partener al Romaniei si aliat NATO, bazata pe respectarea democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj pe tema situatiei din Turcia, afirmand ca stabilitatea acestei tari, un partener al Romaniei si aliat in cadrul NATO, este importanta pentru securitatea in regiune si trebuie facuta cu. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Turcia, partener strategic al Romaniei si aliat in cadrul NATO. Stabilitatea tarii pe baza respectarii democratiei, importanta pentru securitatea regionala si europeana

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata dimineata, un mesaj in care arata ca este in permanent contact cu institutiile romane competente cu privire la situatia din Turcia inca de la inceputul evenimentelor. Turcia este un partener strategic al Romaniei si aliat in cadrul NATO, iar stabilitatea tarii, pe baza respectarii democratiei si institutiilor democratic alese de poporul turc, este importanta pentru securitatea regionala, europeana si internationala, arata Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre tentativa de lovitura de stat din Turcia: Stabilitatea tarii, pe baza respectarii democratiei si institutiilor democratic alese de poporul turc, este importanta pentru securitatea regionala, europeana si internationala

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. intr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale se arata ca seful statului este in contact.

Klaus Iohannis, despre lovitura de stat esuata din Turcia: Stabilitatea tarii este importanta pentru securitatea regionala, europeana si internationala

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, sambata dimineata, speranta ca ordintea publica va fi restabilita, in Turcia, in cel mai scurt timp, ca urmare a loviturii de stat esuate care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata.

Presedintele Klaus Iohannis, despre situatia din Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pe tema situatiei din Turcia,sustinandcaTurcia este un partener strategic al Romaniei si aliat in cadrul.

Klaus Iohannis: Romania e alaturi de Franta in gestionarea unor provocari complexe

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la receptia organizata de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari ca Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor provocari.

Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul pe tema summit-ului NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii in data de 26 iulie, pe tema Summitu-ului NATO, care a avut loc saptamana trecuta la Varsovia. in cadrul.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind imprumutul pentru constructia de locuinte ANL

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind supunerea spre adoptare Parlamentului a aprobarii Acordului-cadru de imprumut dintre Romania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei care vizeaza construirea de locuinte ANL pentru tineri, a informat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante, deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor masacrului de la Nisa (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a mers vineri la Ambasada Frantei pentru a semna in cartea de condoleante deschisa la sediul reprezentantei diplomatice, in memoria victimelor masacrului de la Nisa. Cel.

Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante poporului francez, dupa masacrul comis la Nisa in seara de 14 iulie. Seful statului a dat asigurari ca se afla in legatura cu.

FOTO + VIDEO. Atentatul terorist de la Nisa. Reactiile liderilor romani. Klaus Iohannis: Condamn ferm atacul infiorator. O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos si-au exprimat, vineri dimineata, solidaritatea cu statul francez si cu familiile victimelor, ca urmare a atacului terorist care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la Nisa, unde un sofer a intrat, in mod intentionat, in multimea care celebra Ziua Nationala a Frantei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )