Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis: Romania e alaturi de Franta in gestionarea unor provocari complexe

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania e alaturi de Franta in gestionarea unor provocari complexe

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la receptia organizata de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari ca Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor provocari. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, in razboi cu marile retele comerciale

Magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si in weekend, potrivit unei legi promulgate, ieri, de presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Parchetelor Militare

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat joi din functie pe Ion Vasilache, procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie,.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a procurorului sef al Sectiei Parchetelor Militare, Ion Vasilache

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind eliberarea din functia de procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a general-locotenentului Ion Vasilache, care s-a pensionat.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis catre noii judecatori ai Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis miercuri celor trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale sa contribuie la 'conturarea CCR ca un pol de stabilitate in arhitectura constitutionala a.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis, discurs de Ziua Nationala a Frantei: Dorim sa depasim impreuna provocarile actuale si sa reconstruim un proiect european adaptat la complexitatea prezentului

Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor probleme complexe precum amenintarea terorista sau schimbarile climatice, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Fr.

REVISTA PRESEI. La Summitul de la Varsovia, Romania a fost tratata ca un membru NATO de mana a doua. Klaus Iohannis e fericit

Ziarele de luni scriu despre modul in care a fost tratata Romania la summitul NATO de la Varsovia, dar si despre cele mai performante dispozitive de fraudat examene.

REVISTA PRESEI. La Summitul de la Varsovia, Romania a fost tratata ca un membru NATO de mina a doua. Klaus Iohannis e fericit

Ziarele de luni scriu despre modul in care a fost tratata Romania la summitul NATO de la Varsovia, dar si despre cele mai performante dispozitive de fraudat examene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )