Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a procurorului sef al Sectiei Parchetelor Militare, Ion Vasilache

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a procurorului sef al Sectiei Parchetelor Militare, Ion Vasilache

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind eliberarea din functia de procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a general-locotenentului Ion Vasilache, care s-a pensionat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Parchetelor Militare

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat joi din functie pe Ion Vasilache, procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie,.

Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Parchetelor Militare, Ion Vasilache

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat joi din functie pe Ion Vasilache, procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Hipermarketurile, obligate sa comercializeze 51% produse romanesti. Iohannis a semnat decretul

Este oficial! Hipermarketurile sunt obligate sa comercializeze produse romanesti in proportie de 51%. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea.

Klaus Iohannis, in razboi cu marile retele comerciale

Magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si in weekend, potrivit unei legi promulgate, ieri, de presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Romania e alaturi de Franta in gestionarea unor provocari complexe

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la receptia organizata de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari ca Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor provocari.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis catre noii judecatori ai Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis miercuri celor trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale sa contribuie la 'conturarea CCR ca un pol de stabilitate in arhitectura constitutionala a.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele interimar al PMP si-a dat demisia din functie

Presedintele interimar al PMP, Ion Marin, a anuntat astazi ca si-a dat demisia din functie, dar ca va ramane membru al partidului, potrivit unor surse din presa.

Cei trei noi judecatori ai CCR au depus juramantul de investitura. Klaus Iohannis: Va indemn sa aveti permanent ca reper standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale CCR), Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache, au depus, miercuri, juramantul de investitura in functie. Ceremonia a avut loc la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )