Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Este prima vizita a unui sef de stat din Romania care se face in Croatia, dupa aderarea ei la Uniunea Europeana (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Este prima vizita a unui sef de stat din Romania care se face in Croatia, dupa aderarea ei la Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de prese sustinute de pe aeroportul Henri Coanda, ca va efectua o vizita in Republica Croatia, la Zagreb, unde va purta discutiii cu. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis incepe, luni, o vizita de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, potrivit programului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. in cursul vizitei de doua zile, seful statului va avea.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran.

Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia

Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile.

Alesii dezbat si voteaza motiunea de cenzura a PNL: Este prima motiune depusa impotriva Guvernului, dupa ce Klaus Ioahnnis a devenit presedinte

Parlamentul dezbate si voteaza vineri prima motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta, initiata dupa castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis. Motiunea de cenzura a fost depusa de.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )