Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis: Guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu

B1 B1,
Klaus Iohannis: Guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas. continuă pe B1

Iohannis: Guvernul Ponta III este un pas politic gresit. Ponta a colaborat bine cu Basescu.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a afirmat ca guvernul Ponta 3 este un pas politic gresit, iar desemnarea unor ministri tineri nu l-a convins, arata B1TV. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas politic gresit. Victor Ponta si-a construit un guvern care are putina personalitate, multe titluri, putine realizari. Este o abordare care se poate incerca, dar pe mine nu m-a convins cu aceasta echipa guvernamentala. Toata aceasta faza cu presedintele mi s-a parut suspecta, .

Iohannis: Guvernul Ponta are putina personalitate, multe titluri, putine realizari

Klaus Iohannis a sustinut ca Victor Ponta a refuzat propunerea PNL privind functia de ministru de Interne si vicepremier spunand ca e complicat de trecut prin Parlament, in schimb acum vine cu un nou guvern si cu o noua alianta. Despre noul executiv, liberalul a sustinut ca are multe titluri, dar putine realizari.

UPDATE. Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii incepand cu ora 9.00.

Aurelia Cristea este audiata la Comisia pentru Munca. Pocora, purtatorul de cuvant al PNL o ataca pe Cristea: Nu inteleg ce cautati dumneavoastra aici UPDATE. Vicepremierul Gabriel Oprea este audiat in Comisia de Aparare. --- Noii ministri ai Guvernului Ponta III sunt audiati marti in comisii incepand cu ora 9. Votul in plenul reunite urmand sa fie dat la ora 15. Citeste si: Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti Presedintele Camerei, Valeriu .

Udrea: Daca Guvernul Ponta trece, PMP ataca decizia la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, luni, la B1 TV, ca, daca Guvernul Ponta III va trece prin Parlament, Miscarea Populara va ataca decizia la CCR. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Este evident ca Ponta a negociat in genunchi, a dat tot ce i s-a cerut, numai ca sa aiba sustinerea acestora, sa poata trece cu guvernul prin Parlament. Daca acest guvern va trece miercuri prin Parlament, Miscarea Populara va semna pentru .

PNL il exclude pe deputatul Calin Potor pentru ca a votat Guvernul Ponta III.

Deputatul Calin Potor va fi exclus din Partidul National Liberal pentru ca a votat Guvernul Ponta III, informeazaa Mediafax. Vicepresedintele PNL Alba Florin Roman, a declarat ca deputatul Calin Potor reprezinta o pierdere calculata, iar momentul este foarte bun pentru a scapa de fripturisti si traseisti. E o pierdere calculata. Dupa ce a fost impus peste vointa organizatiei judetene si locale ca si candidat pentru Camera Deputatilor, nu a mai dat pe la partid. A pierdut batalia pentru .

O clujeanca in Guvernul Ponta 3. Cine este Aurelia Cristea, noul ministru delegat pentru Dialog Social

Clujul are un ministru in Guvernul Ponta 3: deputatul Aurelia Cristea. Ea va fi ministru delegat pentru Dialog Social in locul bistritencei Doina Pana.

Guvernul Ponta 3 a trecut de Parlament

Guvernul Ponta 3 a obtinut marti, votul de incredere al Parlamentului. Deputatul Elena Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala Guvernul Ponta 3. Fostul ministru al.

Guvernul Ponta 3 a trecut de Parlament. Ponta: Sper ca de maine sa facem treaba buna impreuna

Guvernul Ponta 3 a obtinut, marti, votul de incredere al Parlamentului, obtinand 346 de voturi pentru si 191 impotriva. Imediat dupa votul Parlamentului, premierul Victor Ponta s-a declarat multumit.

Toti ministrii propusi pentru Guvernul Ponta 3, aprobati in Parlament. Premierul: Vrem pastrarea cresterii economice

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru .

Toti ministrii propusi pentru Guvernul Ponta 3, validati in Comisii. Premierul: Vrem pastrarea cresterii economice

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )