Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis i-a felicitat pe cei care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate: O Romanie puternica se bazeaza pe succesul viitorilor absolventi de invatamant superior

B1 B1,
Klaus Iohannis i-a felicitat pe cei care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate: O Romanie puternica se bazeaza pe succesul viitorilor absolventi de invatamant superior

Presedintele Klaus Iohannis i-a felicitat vineri pe studentii care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate. Seful statului a precizat ca succesul viitorilor absolventi de invatamant superior este. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru o anumita parte dintre romani

Presedintele Klaus Iohannis ii felicita pe toti cei care au sustinut admiterea la facultate si subliniaza ca educatia este calea catre performanta profesionala si cetatenie activa, dar si.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora anuntata de Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca persoanele fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate, precum pentru alocatiile copiilor,.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

Scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis pentru adoptarea Codului Fiscal: 41 de profesori, manageri si economisti cer promulgarea Codului

41 de profesori de economie, antreprenori, manageri si economisti i-au trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cer adoptarea noului Cod Fiscal, informeaza B1 TV. Acestia sustin ca.

Sondaj: Klaus Iohannis pierde din increderea romanilor. Pe ce locuri se afla Victor Ponta, Mugur Isarescu si George Maior (VIDEO)

A scazut increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Un sondaj INSCOP arata ca seful statului pierde teren si este pe un trend descendent. Astfel, 61 la suta dintre cei care au raspuns studiului mai.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in Austria unde se va intalni cu omologul sau si va participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in Austria pentru cateva zile, alaturi se sotia sa Carmen, unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer. Printre teme de discutie dintre cei doi oficiali se.

Sondajul care arunca in aer clasa politica. Vesti crunte pentru KLAUS IOHANNIS!

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor in personalitatile publice, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, potrivit unui .

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Iohannis a promulgat legea alegerilor parlamentare, care sfideaza diaspora si nu aduce niciun progres real pentru electoratul care vrea reforma.

Klaus Iohannis saluta semnarea acordului de constituire a coalitiei de guvernare din Republica Moldova: imi exprim increderea ca alianta va aprofunda reformele care sa asigure parcursul european al tarii

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi semnarea acordului de creare a noii coalitii de guvernare in Republica Moldova, Alianta pentru Integrare Europeana 3. intr-un mesaj postat pe Facebook, seful statului se.

Laura Georgescu va putea fi demisa de la sefia CNA. Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului care permite demiterea presedintelui CNA in momentul in care raportul de activitate al institutiei nu trece de testul Parlamentului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )