Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis saluta semnarea acordului de constituire a coalitiei de guvernare din Republica Moldova: imi exprim increderea ca alianta va aprofunda reformele care sa asigure parcursul european al tarii

B1 B1,
Klaus Iohannis saluta semnarea acordului de constituire a coalitiei de guvernare din Republica Moldova: imi exprim increderea ca alianta va aprofunda reformele care sa asigure parcursul european al tarii

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi semnarea acordului de creare a noii coalitii de guvernare in Republica Moldova, Alianta pentru Integrare Europeana 3. intr-un mesaj postat pe Facebook, seful statului se. continuă pe B1

Klaus Iohannis saluta crearea Aliantei pentru Integrare Europeana

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana in Republica Moldova. Oficialul roman a transmis un mesaj de sustinere Partidului Liberal Democrat, Partidului Democrat si Partidului Liberal.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani

Salut semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova. imi exprim increderea ca noua alianta de guvernare va continua si va aprofunda procesele de reforma care.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

Mesajul MAE dupa semnarea acordului privind dosarul nuclear iranian

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a sustinut, luni, in cadrul Consiliului Afacerilor Externe, ca semnarea acordului de la Viena privind dosarul nuclear iranian ofera un prilej pentru discutii aprofundate.

Sondaj: Klaus Iohannis pierde din increderea romanilor. Pe ce locuri se afla Victor Ponta, Mugur Isarescu si George Maior (VIDEO)

A scazut increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Un sondaj INSCOP arata ca seful statului pierde teren si este pe un trend descendent. Astfel, 61 la suta dintre cei care au raspuns studiului mai.

Sondajul care arunca in aer clasa politica. Vesti crunte pentru KLAUS IOHANNIS!

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor in personalitatile publice, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, potrivit unui .

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Iohannis a promulgat legea alegerilor parlamentare, care sfideaza diaspora si nu aduce niciun progres real pentru electoratul care vrea reforma.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. A abdicat fara sa fie rege

Traian Basescu porneste un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta promulgat legea alegerilor parlamentare. Fostul presedinte a scris pe pagina sa de Facebook ca Iohannis a abdicat fara.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile militare de stat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea pensiilor de serviciu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza B1 TV. Proiectul de lege care prevedea pensiile militare de stat a fost adoptat pe 30 iunie de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )