Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis saluta crearea Aliantei pentru Integrare Europeana

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis saluta crearea Aliantei pentru Integrare Europeana

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana in Republica Moldova. Oficialul roman a transmis un mesaj de sustinere Partidului Liberal Democrat, Partidului Democrat si Partidului Liberal. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis saluta semnarea acordului de constituire a coalitiei de guvernare din Republica Moldova: imi exprim increderea ca alianta va aprofunda reformele care sa asigure parcursul european al tarii

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi semnarea acordului de creare a noii coalitii de guvernare in Republica Moldova, Alianta pentru Integrare Europeana 3. intr-un mesaj postat pe Facebook, seful statului se.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

Republica Moldova: A fost constituita alianta de guvernare - Alianta pentru Integrare Europeana 3

Acordul de constituire a unei noi aliante de guvernare in Republica Moldova - Alianta pentru Integrare Europeana-3 - a fost parafat in noaptea de marti spre miercuri de catre liderii celor trei formatiuni.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani

Salut semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova. imi exprim increderea ca noua alianta de guvernare va continua si va aprofunda procesele de reforma care.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de Procedura Fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea legii privind Codul de Procedura Fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Tot luni, seful statului a mai promulgat legea privind.

Ministerul de Externe saluta constituirea coalitiei in Republica Moldova. Acordul pune bazele unei majoritati pro-europene

Ministerul de Externe saluta semnarea, la Chisinau, de catre Partidul Liberal-Democrat, Partidul Democrat si Partidul Liberal, a Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana. Acordul pune bazele.

Chisinau: A fost formata alianta de guvernare pro-europeana. Urmeaza investirea Guvernului

Acordul de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana 3 AIE 3) a fost semnat la Chisinau de liderii PLDM, PD si PL dupa doua luni de la demisia Guvernului Gaburici.

Republica Moldova: Acordul de constituire a noii Aliante pentru Integrarea Europeana-3 a fost semnat

Acordul de constituire a noii coalitii de guvernare in Republica Moldova, Alianta pentru Integrare Europeana-3, a fost semnat joi de liderii celor trei formatiuni proeuropene - Partidului Liberal Democrat din.

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat pensiile speciale pentru angajatii Parlamentului si pentru diplomati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, mai multe legi, printre care si cele care prevad pensii speciale pentru functionarii parlamentari si pensii de serviciu pentru diplomati.

Sondajul care arunca in aer clasa politica. Vesti crunte pentru KLAUS IOHANNIS!

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor in personalitatile publice, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, potrivit unui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )