Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Intrarea Romaniei in zona euro e un obiectiv pe care mi-l asum (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Intrarea Romaniei in zona euro e un obiectiv pe care mi-l asum (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca intrarea Romaniei in zona euro este un obiectiv important al tarii, pe care si-l asuma in totalitate. Pentru Romania este un obiectiv important si. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

VIDEO Isarescu, BNR: M-am intalnit cu dl. Iohannis si inainte si dupa alegeri, dar nu am discutat cifre/ BNR e pregatita sa gestioneze cu bine si scenariul ieftinirii titeiului si al iesirii Greciei din zona Euro, scenariu care nu credem ca se va materia

Factorul principal de reasezare a inflatiei pe o curba sensibil inferioara il constituie pretul titeiului. Noi suntem pregatit si pentru asemenea situatii, avem toate instrumentele disponibile. spre deosebire de alte banci centrale care au ajuns cu dobanzile la zero, noi avem un set mare de instrumente pe care sa le folosim. In Europa exista riscul ancorarii deflationiste, lumea se asteapta la scaderi de preturi iar comportamentul celor care au asemena asteptari este de a nu cumpara, in asteptarea scaderii preturilor. Asta inseamna o incetinire a cresterii economice, a spus miercuri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, dupa sedinta noului Consiliu de Administratie al BNR. Isarescu a admis ca s-a intalnit de cateva ori cu actualul presedinte, precizand insa ca nu au discutatpe cifre. Am avut cateva intalniri cu dl. presedinte Iohannis, dar una pe teme economice nu. Ne-am intalnit si inainte si dupa alegeri, dar nu am discutat pe cifre, a spus miercuri Isarescu. Vezi in articol inregistrarea video a conferintei Guvernatorului.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Klaus Iohannis: Voi propune tuturor partenerilor sa pastram obiectivul integrarii Romaniei in zona euro

Presedintele Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul LIVE ca va propune tuturor partenerilor pastrarea obiectivului integrarii in zona euro, subliniind totodata ca acele criterii de aderare vor fi indeplinite odata ce Romania devine stabila, cu o justitie independenta si cu o economie functionala.

Klaus Iohannis: Voi propune tuturor partenerilor sa pastram obiectivul integrarii Romaniei in zona euro

Klaus Iohannis a declarat ca va propune pastrarea obiectivului integrarii in zona euro tuturor partenerilor, subliniind ca acele criterii de aderare vor fi indeplinite odata ce Romania devine stabila, cu o justitie independenta si cu o economie.

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

VIDEO. UPDATE. Klaus Iohannis: Principalul obiectiv al Romaniei in 2015 este ridicarea raportului MCV. Ponta sprijina propunerile presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) acolo unde va prezida sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2014 si pentru alegerea noului sef al institutiei. Seful statului nu a facut declaratii inainte de sedinta.

Klaus Iohannis: Principalul obiectiv al Romaniei in 2015 este ridicarea raportului MCV

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) acolo unde va prezida sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2014 si pentru alegerea noului sef al institutiei. Seful statului nu a facut declaratii inainte de sedinta.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Raspundem de bunul mers al Romaniei. Lucrurile au intrat in normalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarullive, despre relatia cu Victor Ponta, afirmand ca este o relatia presedinte-premier normala. Asa am vrut sa fie relati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )