Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, mesaj despre lupta atiterorism: Procurorii, in prima linie a luptei impotriva retelelor ilegale

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj despre lupta atiterorism: Procurorii, in prima linie a luptei impotriva retelelor ilegale

In urma atacului din capitala Frantei, asupra publicatiei satirice Charlie Hebdo, Klaus Iohannis a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook. Potrivit presedintelui, procurorii se afla in prima linie a. continuă pe B1

Klaus Iohannis face referendum pe Facebook: Ar trebui sau nu sa participe si procurorul general la sedintele CSAT?

In urma atacului din capitala Frantei, asupra publicatiei satirice Charlie Hebdo, Klaus Iohannis a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook. Potrivit presedintelui, procurorii se afla in prima linie a.

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis in primul mesaj din 2015: Daca toate sperantele noastre sunt in noul presedinte, se va alege praful de ele

Presedintele PMP, Elena Udrea, lanseaza un atac dur la adresa noului presedinte Klaus Iohannis, in prima iesire din acest an, venita sub forma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. in opinia Elenei Udrea,.

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

Klaus Iohannis intreaba pe Facebook daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, pe Facebook, intrebarea daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, aratand ca si coruptia si crima organizata, de care se ocupa procurorii, reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale. Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale a oricarui stat, iar procurorii se afla in prima linie a luptei impotriva retelelor ilegale de orice fel, scrie presedintele Klaus Iohannis in postarea de pe Facebook.

Klaus Iohannis, despre faptul ca procurorul general ar trebui sa fie membru CSAT: Lupta anticoruptie tine de securitatea nationala. Cred ca e o chestiune care trebuie bine judecata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, afirmatia facuta in cadrul sedintei CSM, potrivit careia e important ca procurorul general sa fie membru CSAT. N-am.

Victor Ponta despre propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general: Cred ca este o idee corecta/ Voi sprijini aceste propuneri

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

Victor Ponta il lauda pe Klaus Iohannis dupa ce presedintele a propus ca Procurorul general sa fie membru CSAT

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale

Coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale, spune presedintele Klaus Iohannis pe Facebook, intr-un mesaj in care reia ca a lansat o tema de dezbatere recent lansata. Presedintele se va intalni joi cu premierul Ponta, tema principala fiind Apararea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )