Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Klaus Iohannis: Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale

Coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale, spune presedintele Klaus Iohannis pe Facebook, intr-un mesaj in care reia ca a lansat o tema de dezbatere recent lansata. Presedintele se va intalni joi cu premierul Ponta, tema principala fiind Apararea. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale

Coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale, spune presedintele Klaus Iohannis pe Facebook, intr-un mesaj in care reia ca a lansat o tema de dezbatere recent lansata. Presedintele se va intalni joi cu premierul Ponta, tema principala fiind Apararea.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la TELEJUSTITIE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Adevarul Live ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de telejustitie.

VIDEO Klaus Iohannis la sedinta CSM: Unul din obiectivele majore ale sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV / CSM si Inspectia Judiciara sa ia atitutine cand apar scurgeri nepermise de informatii in presa din dosarele penale

Presedintele Klaus Iohannis conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care urmeaza sa fie aleasa noua conducere a institutiei. Sedinta CSM a inceput la ora 10:00 cu un discurs citit de seful statului: Unul din obiectivele majore al sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV, a afirmat presedintele, adaugand ca Este de dorit ca CSM si Inspectia Judiciara sa ia atitutine oricand apar scurgeri nepermise de informatii in presa din dosarele penale. Klaus Iohannis a mai spus ca e rolul si responsabilitatea mea ca justitia sa aiba liderii corecti acolo unde am responsabilitatea sa fac numiri si a avertizat ca justitia trebuie exercitata cu demnitate, respect si sobrietate, nu etalata sub aspect de exotism mediatic.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi accepta ca in viitor guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata

Presedintele Klaus Iohanni a declarat marti, la ceremonia de investitura a general-locotenentului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General, ca va incepe consultari cu partidele pentru cresterea bugetului Apararii, cu stabilirea unui prag minimal de 2% din 2017, propunand totodata ca acest obiectiv sa fie mentinut pentru cel putin 10 ani. Noul sef de stat a avertizat, cu aceasta ocazie, ca nu va accepta ca de acum inainte guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata.

Klaus Iohannis intreaba pe Facebook daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, pe Facebook, intrebarea daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, aratand ca si coruptia si crima organizata, de care se ocupa procurorii, reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale. Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale a oricarui stat, iar procurorii se afla in prima linie a luptei impotriva retelelor ilegale de orice fel, scrie presedintele Klaus Iohannis in postarea de pe Facebook.

Klaus Iohannis: Trebuie sa terminam cu coruptia in Romania (VIDEO)

Trebuie sa terminam cu coruptia inRomania, a afirmat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis in emisiunea AdevarulLive. Potrivit presedintelui, acestui subiect trebuie sa ii fie.

Klaus Iohannis: Intrarea Romaniei in zona euro e un obiectiv pe care mi-l asum (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca intrarea Romaniei in zona euro este un obiectiv important al tarii, pe care si-l asuma in totalitate. Pentru Romania este un obiectiv important si.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Raspundem de bunul mers al Romaniei. Lucrurile au intrat in normalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarullive, despre relatia cu Victor Ponta, afirmand ca este o relatia presedinte-premier normala. Asa am vrut sa fie relati.

Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca la inceputul saptamanii viitoare va purta discutii cu partidele politice, singura tema fiind cea a bugetului pentru Aparare. Tema discutiei este bugetul pe.

Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la fenomenul telejustitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )