Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis a participat la investirea in functie a noului director SRI: intr-o societate deschisa, institutiile servesc cetateanul

B1 B1,
Klaus Iohannis a participat la investirea in functie a noului director SRI: intr-o societate deschisa, institutiile servesc cetateanul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat marti, la investirea in functie a noului director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe B1

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de astazi, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, transmit surse din presa.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta.

Klaus Iohannis si Republica Moldova. Un nou inceput?

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita la Chisinau in zilele de 24 si 25 februarie. Nu a fost prima vizita oficiala a presedintelui ales al Romaniei peste hotare, deoarece aceasta a fost amanata in ianuarie pe fondul intenselor negocieri de la Chisinau, pe marginea formarii noului guvern.

CSM ii cere lui Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Klaus Iohannis, cadou pentru Carmen: Ca pe vremea primului nostru 1 Martie (FOTO)

Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei, cu ocazia zilei de 1 Martie. Presedintele spune ca e cel mai frumos martisor, mai ales ca i-l ofera sotiei sale de 25 de ani. Sunt.

Klaus Iohannis i-a daruit ghiocei sotiei sale: Ca pe vremea primului nostru 1 martie

Presedintele Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primavara.

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )