Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis si Republica Moldova. Un nou inceput?

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si Republica Moldova. Un nou inceput?

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita la Chisinau in zilele de 24 si 25 februarie. Nu a fost prima vizita oficiala a presedintelui ales al Romaniei peste hotare, deoarece aceasta a fost amanata in ianuarie pe fondul intenselor negocieri de la Chisinau, pe marginea formarii noului guvern. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de.

Prima sedinta a CSAT condusa de Klaus Iohannis: Situatia din Ucraina, prima tema de pe ordinea de zi (VIDEO)

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti la ora 15:00 in prima sedinta condusa de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Si aceasta nu e singura premiera. La sedinta va mai.

Republica Moldova, in atentia oficialilor europeni si americani

Dupa ce situatia politica din Republica Moldova s-a stabilizat si a fost investit un nou Guvern, s-a reluat seria vizitelor oficialilor din strainatate. Astfel, in aceste zile vor avea loc mai multe intalniri intre reprezentantii puterii de la Chisinau si de peste hotare.

in Republica Moldova poate fi declarata stare de epidemie peste o saptamana

A doua saptamana la rand, pragul epidemic de gripa este depasit, iar daca situatia nu se va schimba inca o saptamana, in Republica Moldova va fi declarata stare de epidemie, transmite IPN.

Doi ministri de Externe din Europa vor vizita Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei, Martin Lidegaard, si ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Grzegorz Schetyna, vor efectua luni, 2 martie, o vizita in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, transmite IPN.

Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Asa cum si la Bucuresti a fost de multe ori, Chisinaul cunoaste acum scandalul selectiei celui care va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an. Dupa cum anunta portalul agora. md, selectia desfasurata pe 28 februarie a decis ca Eduard Romanzuta sa aiba aceasta responsabilitate muzicala.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Klaus Iohannis, cadou pentru Carmen: Ca pe vremea primului nostru 1 Martie (FOTO)

Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei, cu ocazia zilei de 1 Martie. Presedintele spune ca e cel mai frumos martisor, mai ales ca i-l ofera sotiei sale de 25 de ani. Sunt.

Klaus Iohannis i-a daruit ghiocei sotiei sale: Ca pe vremea primului nostru 1 martie

Presedintele Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primavara.

Klaus Iohannis a participat la investirea in functie a noului director SRI: intr-o societate deschisa, institutiile servesc cetateanul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat marti, la investirea in functie a noului director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )