Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, prima deplasare la Bruxelles: Voi aborda teme de interes deosebit pentru Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prima deplasare la Bruxelles: Voi aborda teme de interes deosebit pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita externa, de la inceputul mandatului de presedinte, la Bruxelles. Iohannis a facut o scurta declaratie de presa, inainte de plecarea de la aeroportul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima vizita la Bruxelles de la preluarea mandatului. Presedintele se va intalni cu Tusk, Junker si Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, joi si vineri, prima vizita externa oficiala, la Bruxelles, unde se va intalni cu Donald Tusk, Jean-Claude Junker si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Klaus Iohannis, prima vizita oficiala la Bruxelles: O prioritate a mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis face joi prima vizita oficiala la Bruxelles de cand a fost ales sef de stat. Iohannis se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Consiliului.

Klaus Iohannis, inainte de deplasarea la Bruxelles: Prioritatea mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-o scurta declaratie de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, ca prioritatea mandatului sau in cadrul primei vizite oficiale ca sef de stat la Bruxelles va fi aproundarea integrarii europene a Romaniei si pasii care trebuie facute in acest sens.

Klaus Iohannis, despre vizita la Bruxelles: Voi transmite mesajul aprofundarii integrarii europene a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, inainte de plecarea la Bruxelles pentru doua zile, in cadrul primei vizite oficiale externe de la preluarea mandatului, ca va transmite mesajul aprofundrii integrarii europene a Romaniei.

Politic Show: Cati bani au primit partidele de la stat. Marele castigator al subventiilor este PSD; Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL: Vrem sa-l trimitem pe Victor Ponta la groapa istoriei; Klaus Iohannis, in prima vizita externa la Bruxelles

Cum si-a triplat UNPR numarul de parlamentari. Partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea l-a inregimentat, ieri, si pe Radu Stroe, ex-ministrul PNL, actual. Zgonea: Votul prin corepondenta trebuie introdus pentru toata lumea, nu doar diaspora. Votul prin corespondenta nu se poate face doar pentru diaspora.

Corespondenta de la Bruxelles. Liderii Europei i-au luat pulsul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in prima sa vizita externa de la preluarea mandatului. Presedintele Romaniei a discutat cu liderii europeni teme extrem de importante pentru Romania: ridicarea raportului MCV, aderarea la spatiul Schengen si intrarea in zona euro.

Ce discuta Klaus Iohannis la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Bruxelles, incepand cu ora 17. 00, ora Romaniei, cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit surselor HotNews. ro, principalele teme de discutie se refera la Schengen, Mecanismului de Cooperare si Verificare si Zona Euro. Inainte de aterizare, avionul prezidential a trecut prin turbulente destul de serioase.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Europenizarea completa a Romaniei, unul dintre cele mai importante obiective ale mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la prima sa vizita oficiala la Bruxelles, a facut o declaratie de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, joi, unde a vorbit despre europenizarea.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu Donald Tusk si Jean-Claude Junker

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, in prima vizita oficiala externa din mandatul sau, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk si cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude.

Klaus Iohannis pleaca azi in prima vizita oficiala in strainatate. Cu ce lideri europeni se intalneste

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in aceasta dimineata la Bruxelles, in prima vizita externa de la preluarea mandatului. Pe parcursul a doua zile, seful statului are programate intalniri cu importanti lideri europeni. Adevarul va transmite de la Bruxelles toate informatiile cu privire la intalnirile presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )