Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis primeste delegatia Bancii Mondiale la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis primeste delegatia Bancii Mondiale la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica. continuă pe Antena3

Anuntul facut de Klaus Iohannis dupa intalnirea cu delegatia Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica.

Iohannis se intalneste miercuri cu delegatia Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Bancii Mondiale conduse de vicepresedintele pentru Europa si Asia Centrala, Cyril Muller, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis primeste o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie a Bancii Mondiale.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile.

Reprezentantii Bancii Mondiale, optimisti in privinta performantelor economice ale Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu reprezentantii Bancii Mondiale care s-au aratat optimisti in privinta performantelor economice ale Romaniei, subliniind ca nu trebuie neglijate anumite riscuri si vulnerabilitati potentiale, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2015 si cat valoreaza

Presedintele Klaus Iohannis a primit in primul an de mandat 43 de bunuri cu prilejul unor actiuni de protocol. Cel mai scump cadou primit de Iohannis este o carpeta persana in valoare de 200 de euro, iar cel mai ieftin - tablou Sarbatoare - pictat de eleva Alexandra Gheorghinoiu din Arges, care valoreaza 10 euro. Toate darurile primite de seful statului vor ramane in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat de autoritatile locale.

Klaus Iohannis, decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul Republicii, informeaza Agerpres, citand Agora. md. Distinctia i-a fost .

Klaus Iohannis, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, de pe 24 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )