Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, de pe 24 ianuarie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, de pe 24 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat. continuă pe Antena3

Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat de autoritatile locale.

Klaus Iohannis, asteptat sa participe la Iasi la manifestarile de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa participe la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, sustin surse politice, in timp ce prezenta liderilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga a fost confirmata oficial de liberalii ieseni, transmite corespondentul Mediafax.

Iohannis va fi la Iasi de Ziua Unirii. Cine il va insoti

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2015 si cat valoreaza

Presedintele Klaus Iohannis a primit in primul an de mandat 43 de bunuri cu prilejul unor actiuni de protocol. Cel mai scump cadou primit de Iohannis este o carpeta persana in valoare de 200 de euro, iar cel mai ieftin - tablou Sarbatoare - pictat de eleva Alexandra Gheorghinoiu din Arges, care valoreaza 10 euro. Toate darurile primite de seful statului vor ramane in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul Republicii, informeaza Agerpres, citand Agora. md. Distinctia i-a fost .

Anuntul facut de Klaus Iohannis dupa intalnirea cu delegatia Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica.

Klaus Iohannis primeste delegatia Bancii Mondiale la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica.

Klaus Iohannis, mesaj dupa atentatele sangeroase din Turcia si Irak

Klaus Iohannis condamna atentatele care au avut loc in ultimele doua zile in Turcia si in Irak si transmite condoleante familiilor victimelor, precizand ca este nevoie de mai multa fermitate si.

Klaus Iohannis, prima reactie la drama familiei Bodnariu

Klaus Iohannis a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca urmareste cu mare atentie si preocupare ceea ce se intampla familiei Bodnariu in Norvegia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )