Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de relaxare fiscala. Am cerut reexaminarea Codului din prudenta si responsabilitate. Viziunea economica este decisiva pentru bunul mers al societatii

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania are nevoie de relaxare fiscala. Am cerut reexaminarea Codului din prudenta si responsabilitate. Viziunea economica este decisiva pentru bunul mers al societatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Conferintei Stiintifice Anuale a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate ERMAS 2015, mesaj adresat de catre. continuă pe B1

Cristian Rizea (PSD) ii cere presedintelui Klaus Iohannis gratierea unei femei: Un an de inchisoare pentru ca a furat o jucarie de ziua copilului mi se pare infiorator

Deputatul Cristian Rizea i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa o gratieze pe femeia condamnata la un an de inchisoare pentru ca a furat o jucarie pentru copilul ei, scrie PS News. Cazul acesta mi se pare.

Klaus Iohannis, intampinat de manifestanti la Festivalul de la Salzburg. Protestatarii cereau presedintelui sa stopeze uciderea cainilor vagabonzi din Romania (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Austria a fost marcata si de un moment neplacut, seful statului fiind intampinat de manifestanti deghizati in caini la Festivalului de la Salzburg, informeaza B1.

Protest la Salzburg, in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Aproximativ 15 activisti pentru drepturile animalelor au protestat duminica, in orasul austriac Salzburg, cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis, fata de eutanasierea cainilor maidanezi in Romania, .

Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

Afla cum isi impart Prima Doamna si Presedintele Romaniei, Carmen si Klaus Iohannis, treburile casnice atunci cand nu se afla la Cotroceni, ci la Sibiu! Iata ce responsabilitati le revin fiecaruia dintre ei! .

Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca pana in luna iunie a avut o relatie corecta cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Mircea Geoana: Vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis

Eu vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. intrebat ce in sens ii intinde o mana presedintui.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Klaus Iohannis: Ziua Imnului National este si trebuie sa ramana unul dintre momentele pe care le celebram cu solemnitate, o sarbatoare a spiritului poporului roman

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis, miercuri, de Ziua Imnului National, ca aceasta este parte a expresiei noastre nationale, simbol al legaturii cu trecutul si cu valorile noastre.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Imnului National al Romaniei

De Ziua Imnului National al Romaniei, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848, presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Imnul este o parte a expresiei noastre nationale, un reper istoric si moral, care trebuie sa ramana unul dintre momentele care sunt celebrate cu solemnitate, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )