Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca pana in luna iunie a avut o relatie corecta cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Consilierul prezidential Dan Mihalache, dezvaluiri exclusive despre relatia tensionata dintre palate

Victor Ponta si Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie, a confirmat consilierul prezidential Dan Mihalache, intr-un interviu acordat in exclusivitate Alessandrei Stoicescu si care va fi difuzat in.

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Victor Ponta: Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale 8234;USL8236;

Premierul Victor Ponta saluta, printr-un mesaj postat pe Facebook, promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomati, personalul navingant si grefieri, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ma.

Gabriel Oprea, despre promulgarea legii pensiilor militare de catre Klaus Iohannis: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a salutat, luni, promulgarea legii pensiilor militare de catre presedintele Klaus Iohannis joia trecuta. Legea urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Decizia.

Klaus Iohannis, despre Festivalul de la Salzburg: Sunt un sustinator al evenimentelor culturale, care fac orasele ce le gazduiesc sa vibreze, sa fie pline de viata, promovand totodata identitatea acelui loc

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca este un sutinator al evenimentelor culturale, facand referire la Festivalul de la Salzburg, la care a participat impreuna cu sotia sa,.

Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu presedintele Austriei, Heinz Fischer. Cei doi sefi de stat au discutat despre evolutia relatiilor bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis a avut, duminica, la Salzburg, o intrevedere de lucru cu presedintele Austriei, Heinz Fischer, informeaza Administratia Prezidentiala. Cei doi sefi de stat au avut un schimb de opinii.

FOTO. Delia Velculescu, sefa Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

Delia Velculescu, romanca numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice in Grecia, este o fosta eleva a presedintui Klaus Iohannis. Mai mult, seful statului a medit-o, in perioada cand era profesor de fizica, la Clubul Olimpicilor la Fizica.

Klaus Iohannis, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat sambata la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitat de onoare al presedintelui Austriei, Heinz Fischerm.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )