Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat sambata la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitat de onoare al presedintelui Austriei, Heinz Fischerm. continuă pe Adevărul

Carmen Iohannis a stralucit in Austria, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg. Prima Doamna a purtat o creatie Eli Laslean

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Carmen Iohannis au participat la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitati de onoare ai Presedintelui Austriei, Heinz Fischer, si ai.

Klaus Iohannis, in orasul lui Mozart. Ce mesaj a transmis seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca este un sustinator al evenimentelor culturale. El a participat la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg.

Klaus Iohannis, vizita in Austria. Va participa la Festivalul de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va deplasa in Austria unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer si va participa la Festivalul de la Salzburg.

Klaus Iohannis, intampinat de manifestanti la Festivalul de la Salzburg. Protestatarii cereau presedintelui sa stopeze uciderea cainilor vagabonzi din Romania (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Austria a fost marcata si de un moment neplacut, seful statului fiind intampinat de manifestanti deghizati in caini la Festivalului de la Salzburg, informeaza B1.

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Austriei si participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Austria, in perioada 25-26 iulie, urmand sa aiba o intalnire cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, si sa participe la deschiderea Festivalului de la.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in Austria unde se va intalni cu omologul sau si va participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in Austria pentru cateva zile, alaturi se sotia sa Carmen, unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer. Printre teme de discutie dintre cei doi oficiali se.

Klaus Iohannis, despre Festivalul de la Salzburg: Sunt un sustinator al evenimentelor culturale, care fac orasele ce le gazduiesc sa vibreze, sa fie pline de viata, promovand totodata identitatea acelui loc

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca este un sutinator al evenimentelor culturale, facand referire la Festivalul de la Salzburg, la care a participat impreuna cu sotia sa,.

Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu presedintele Austriei, Heinz Fischer. Cei doi sefi de stat au discutat despre evolutia relatiilor bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis a avut, duminica, la Salzburg, o intrevedere de lucru cu presedintele Austriei, Heinz Fischer, informeaza Administratia Prezidentiala. Cei doi sefi de stat au avut un schimb de opinii.

Protest la Salzburg, in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Aproximativ 15 activisti pentru drepturile animalelor au protestat duminica, in orasul austriac Salzburg, cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis, fata de eutanasierea cainilor maidanezi in Romania, .

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )