Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis, in orasul lui Mozart. Ce mesaj a transmis seful statului

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, in orasul lui Mozart. Ce mesaj a transmis seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca este un sustinator al evenimentelor culturale. El a participat la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg. continuă pe România Liberă

Sondaj: Klaus Iohannis pierde din increderea romanilor. Pe ce locuri se afla Victor Ponta, Mugur Isarescu si George Maior (VIDEO)

A scazut increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Un sondaj INSCOP arata ca seful statului pierde teren si este pe un trend descendent. Astfel, 61 la suta dintre cei care au raspuns studiului mai.

ALDE, mesaj catre Klaus Iohannis: Codul fiscal afecteaza intreaga economie nationala. Nu ar trebui sa ne permitem jocuri politicianiste

Vicepresedintele fondator ALDE, Catalin Beciu, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, privind disputa din jurul noului Cod Fiscal. Potrivit DC News, Catalin Beciu a atras atentia ca oamenii de.

Klaus Iohannis saluta crearea Aliantei pentru Integrare Europeana

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana in Republica Moldova. Oficialul roman a transmis un mesaj de sustinere Partidului Liberal Democrat, Partidului Democrat si Partidului Liberal.

Klaus Iohannis saluta semnarea acordului de constituire a coalitiei de guvernare din Republica Moldova: imi exprim increderea ca alianta va aprofunda reformele care sa asigure parcursul european al tarii

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi semnarea acordului de creare a noii coalitii de guvernare in Republica Moldova, Alianta pentru Integrare Europeana 3. intr-un mesaj postat pe Facebook, seful statului se.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru o anumita parte dintre romani

Presedintele Klaus Iohannis ii felicita pe toti cei care au sustinut admiterea la facultate si subliniaza ca educatia este calea catre performanta profesionala si cetatenie activa, dar si.

Protest la Salzburg, in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Aproximativ 15 activisti pentru drepturile animalelor au protestat duminica, in orasul austriac Salzburg, cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis, fata de eutanasierea cainilor maidanezi in Romania, .

Klaus Iohannis, intampinat de manifestanti la Festivalul de la Salzburg. Protestatarii cereau presedintelui sa stopeze uciderea cainilor vagabonzi din Romania (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Austria a fost marcata si de un moment neplacut, seful statului fiind intampinat de manifestanti deghizati in caini la Festivalului de la Salzburg, informeaza B1.

FOTO. Delia Velculescu, sefa Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

Delia Velculescu, romanca numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice in Grecia, este o fosta eleva a presedintui Klaus Iohannis. Mai mult, seful statului a medit-o, in perioada cand era profesor de fizica, la Clubul Olimpicilor la Fizica.

Klaus Iohannis i-a felicitat pe cei care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate: O Romanie puternica se bazeaza pe succesul viitorilor absolventi de invatamant superior

Presedintele Klaus Iohannis i-a felicitat vineri pe studentii care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate. Seful statului a precizat ca succesul viitorilor absolventi de invatamant superior este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )