Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si consolideze credibilitatea strategica

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si consolideze credibilitatea strategica

Intr-o zona caracterizata de coliziunea intereselor strategice Romania trebuie sa isi consolideze credibilitatea strategica, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis in cadrul programului International. continuă pe B1

Klaus Iohannis: O Romanie care incurajeaza diversitatea si toleranta e o tara mai puternica si mai prospera

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la un eveniment organizat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, ca o Romanie care incurajeaza diversitatea si toleranta e o tara mai puternica si ca tara noastra este recunoscatoare comunitatii evreiesti.

Klaus Iohannis, omagiu pentru evrei: Romania va este astazi recunoscatoare pentru ceea ce suntem ca natiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, in cadrul unui eveniment organizat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania la care a luat parte, ca Romania va deveni o tara mai puternica si mai.

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania UNITER), cu prilejul implinirii a 25 de ani de existenta. Seful statului a conferit Ordinul Meritul Cultural in grad.

Uniunea Teatrala din Romania, decorata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, luni, Uniunea Teatrale din Romania UNITER) cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, categoria D - Arta spectacolului.

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis.

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Cu ocazia unei sarbatori evreiesti organizat al Templul Coral din Capitala, premierul Victor Ponta a fost invitat de organizatori la pupitru, pentru a tine un discurs, inaintea presedintelui Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Klaus Iohannis: Situatia din zona Marii Negre evolueaza radical, spre razboi

Situatia din zona Marii Negre evolueaza radical, spre razboi, fie el intra sau interstatal, a declarat astazi Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Naravul presedintilor de a se da drept stapini ai SRI, un pericol pentru imaginea Serviciului. Daca Traian Basescu doar lasa impresia ca SRI lucreaza pentru el, Klaus Iohannis o spune direct

La o conferinta de presa Klaus Iohannis a declarat ca a primit un raspuns de la SRI in ceea ce priveste acuzatiile premierului Ponta conform carora s-a facut trafic de influenta in chestiunea Codului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )