Libnet.ro
UNICEF

10:00

Uniunea Teatrala din Romania, decorata de Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Uniunea Teatrala din Romania, decorata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, luni, Uniunea Teatrale din Romania UNITER) cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, categoria D - Arta spectacolului. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania UNITER), cu prilejul implinirii a 25 de ani de existenta. Seful statului a conferit Ordinul Meritul Cultural in grad.

Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si consolideze credibilitatea strategica

Intr-o zona caracterizata de coliziunea intereselor strategice Romania trebuie sa isi consolideze credibilitatea strategica, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis in cadrul programului International.

Klaus Iohannis, omagiu pentru evrei: Romania va este astazi recunoscatoare pentru ceea ce suntem ca natiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, in cadrul unui eveniment organizat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania la care a luat parte, ca Romania va deveni o tara mai puternica si mai.

Presedintele Klaus Iohannis: PNL a fost 100% de partea mea in campania electorala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la lansarea cartii Pas cu pas, a precizat ca in ciuda unei campanii grele, cu atacuri la adresa sa, a avut mereu parte de sprijinul membrilor partidului PNL, dar.

Ce a cerut presedintele Klaus Iohannis la summitul de la Riga

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca a sustinut la summitul de la Riga ca este necesar ca UE sa mentina deschisa perspectiva europeana pentru statele partenere din.

Presedintele Klaus Iohannis, la lansarea cartii Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta. A fost brutala, cu atacuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bookfest 2015, acolo unde si-a lansat cartea Primul pas, ca perioada din campania electorala a fost una dificila, brutala, cu atacuri care erau mai.

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Klaus Iohannis a cerut un birou special de la care sa dea autografe la lansarea volumului Primul pas

Cel mai nou episod al dorintelor neasteptate ale lui Klaus Iohannis a avut loc la Bookfest, cu ocazia lansarii cartii Primul pas. Potrivit Stiri pe surse, presedintele ar fi cerut un birou special de la.

Klaus Iohannis: O Romanie care incurajeaza diversitatea si toleranta e o tara mai puternica si mai prospera

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la un eveniment organizat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, ca o Romanie care incurajeaza diversitatea si toleranta e o tara mai puternica si ca tara noastra este recunoscatoare comunitatii evreiesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )