Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, victima colaterala a unei inselatorii care i-a adus, in cele din urma, profit

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, victima colaterala a unei inselatorii care i-a adus, in cele din urma, profit

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a reusit sa cumpere o cladire istorica, in conditiile in care soacra acestuia a fost menajera primului proprietar. Imobilul a fost nationalizat, iar ulterior a fost cumparat, cu acte false, de un barbat. Acum 15 ani, casa i-a fost vanduta lui Klaus Iohannis, relateaza Romania TV. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Daca vreo instanta constata ca sunt incompatibil, evident ca voi renunta la functia publica

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca in situatia in care va pierde procesul de incompatibilitate cu ANI se va retrage din functia publica pe care o detine, respectiv cea de primar al Sibiului, mentionand insa ca nu considera ca va pierde procesul aflat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis se vede candidatul PNL potrivit pentru Cotroceni

Klaus Iohannis este convins ca el va reprezenta alegerea PNL pentru candidatura la Palatul Cotroceni. Presedintele interimar al partidului nu exclude insa si varianta in care un alt liberal sa fie mai bine clasat.

Klaus Iohannis si Vasile Blaga se vor intalni cu delegatia FMI: Vor discuta despre reducerea CAS cu 5%

Sefii PDL si PNL Vasile Blaga si Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre.

Klaus Iohannis, gata sa intre in cursa prezidentiala, contra lui Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele intermiar PNL, Klaus Iohannis, este gata sa intre in lupta pentru prima functie in stat, contra lui Victor Ponta. Primarul Sibiului este convins ca premierul va candida la prezidentiale. Parerea.

CNADNR va plati daune de un milion de euro unei persoane care si-a pierdut o mana in accident rutier

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) da asigurari ca va respecta si va aplica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit careia este obligata la plata unor daune morale in valoare de un milion de euro unei tinere care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier petrecut in 2006, potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )