Libnet.ro
UNICEF

13:00

Kosovo. 18 persoane au fost arestate dupa violentele din Mitrovica

Antena3 Antena3,
Kosovo. 18 persoane au fost arestate dupa violentele din Mitrovica

18 persoane au fost arestate dupa confruntarile violente din orasul divizat Mitrovica Kosovo). Toti cei retinuti vor fi acuzati de huliganism, atac asupra unor oficiali, furt si posesie ilegala de arme,. continuă pe Antena3

Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat in apropierea palatului prezidential din Cairo

O bomba a explodat luni dimineata in apropierea palatului prezidential din Cairo si a ranit trei maturatori, potrivit unor oficiali din cadrul politiei, la implinirea unui an de la manifestatiile uriase impotriva fostului presedinte islamist Mohamed Mors.

Un barbat a fost UCIS dupa ce a incercat sa opreasca o cearta intre doi vecini

Un barbat a fost ucis dupa ce a incercat sa opreasca o cearta intre doi vecini. Cel care l-a omorat era chiar prietenul lui. Totul s-a intamplat la o carciuma dintr-un sat brailean si nimeni nu.

Brazilia. Doi suporteri englezi au fost arestati dupa o tentativa de jaf

Doi suporteri englezi au fost arestati miercuri, dupa ce au incercat sa jefuiasca un sofer de taxi, relateaza AP. Politia Militara din orasul Belo Horizonte, acolo unde marti, Anglia a remizat cu Costa Rica,.

Prodecanul Facultatii de Medicia si Farmacie Oradea a fost retinut dupa ce a fost prins luand mita

Prodecanul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, Constantin Romanul, prins in flagrant luand mita de la doua studente pentru a le ajuta sa promoveze examenele, a fost retinut, joi seara, de catre procurori.

Cluj: Un barbat a fost arestat dupa ce a furat diamante, bijuterii si electronice in valoare de 50.000 euro

Un barbat in varsta de 36 ani a fost arestat preventiv, joi seara, fiind acuzat ca a furat diamante, bijuterii si aparatura electronica in valoare de 50. 000 euro dintr-o locuinta din cartierul rezidential.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )