Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat in apropierea palatului prezidential din Cairo

România Liberă România Liberă,
Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat in apropierea palatului prezidential din Cairo

O bomba a explodat luni dimineata in apropierea palatului prezidential din Cairo si a ranit trei maturatori, potrivit unor oficiali din cadrul politiei, la implinirea unui an de la manifestatiile uriase impotriva fostului presedinte islamist Mohamed Mors. continuă pe România Liberă

Trei persoane au fost prinse in timp ce furau petrol, de langa rafinaria Pertrobrazi

Autoritatile din Prahova au surprins, sambata, trei persoane care reusisera sa sustraga peste 400 de litri de produs petrolier din gropi sapate in apropierea statiei CFR de la Brazi. La aparitia echipajelor,.

Kosovo. 18 persoane au fost arestate dupa violentele din Mitrovica

18 persoane au fost arestate dupa confruntarile violente din orasul divizat Mitrovica Kosovo). Toti cei retinuti vor fi acuzati de huliganism, atac asupra unor oficiali, furt si posesie ilegala de arme,.

Trei persoane, prinse cand scoteau sute de litri de produs petrolier din gropi, la Brazi

Jandarmii prahoveni au surprins, sambata, trei persoane care reusisera sa sustraga peste 400 de litri de produs petrolier din gropi sapate in apropierea statiei CFR de la Brazi, la aparitia echipajelor doua dintre acestea reusind sa fuga.

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN11, in Bacau: Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, vineri, pe DN 11, din cauza vitezei excesive cu care circula unul dintre soferi, sase persoane fiind ranite in urma coliziunii. Accidentul a avut loc in localitatea.

O masina s-a izbit de un cap de pod in Giurgiu: O persoana a murit, alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod. Balustrada de pe marginea podului.

O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, provocandu-i pasagerului din fata leziuni extrem de grave.

Un barbat a fost UCIS dupa ce a incercat sa opreasca o cearta intre doi vecini

Un barbat a fost ucis dupa ce a incercat sa opreasca o cearta intre doi vecini. Cel care l-a omorat era chiar prietenul lui. Totul s-a intamplat la o carciuma dintr-un sat brailean si nimeni nu.

Trei tineri au fost retinuti dupa ce au furat15.700 de lei si 500 de eurode la o batrana de 90 de ani

Un barbat de 31 de ani a patruns in locuinta batranei din comuna bacauana Sascut si in timp ce complicii stateau de paza, a sustras suma de 15. 700 de lei si 500 de euro.

Brazilia. Doi suporteri englezi au fost arestati dupa o tentativa de jaf

Doi suporteri englezi au fost arestati miercuri, dupa ce au incercat sa jefuiasca un sofer de taxi, relateaza AP. Politia Militara din orasul Belo Horizonte, acolo unde marti, Anglia a remizat cu Costa Rica,.

Prodecanul Facultatii de Medicia si Farmacie Oradea a fost retinut dupa ce a fost prins luand mita

Prodecanul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, Constantin Romanul, prins in flagrant luand mita de la doua studente pentru a le ajuta sa promoveze examenele, a fost retinut, joi seara, de catre procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )