Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lagarde: Recesiunea din zona euro continua, multe piete emergente avand un ritm mai lent al cresterii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lagarde: Recesiunea din zona euro continua, multe piete emergente avand un ritm mai lent al cresterii

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a precizat, in cadrul intalnirii grupului ministrilor de finante si guvernatorilor bancilor centrale din 19 state si Unitatea Europeana G20), din Moscova, ca economia globala va ramane in continuare slaba, somajul fiind ridicat in multe tari, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Exporturile din zona euro continua sa scada

Exporturile din zona euro au scazut pentru a doua luna consecutiv in mai, pe fondul recesiunii din regiune.

Christine Lagarde, convinsa ca zona euro va depasi criza datoriilor

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat ieri convinsa ca zona euro va depasi criza datoriilor, oficialul institutiei subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP, conform Mediafax.

Comisia Europeana crede ca eventuale noi planuri de salvare in Zona Euro s-ar putea face fara interventia FMI

Uniunea Europeana trebuie sa se descurce in viitor si fara Troica formata cu Fondul Monetar International, in cazul necesitatii unui nou plan de salvare pentru o tara din Zona Euro, afirma vicepresedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, citat de AFP.

Christine Lagarde: Zona euro are un viitor stralucit

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va controla criza datoriilor, insistand insa asupra importantei reformelor structurale si a unei uniuni bancare, scrie AFP.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va depasi criza datoriilor, informeaza Mediafax. Ea a subliniat intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP. Cred ca exista un viitor stralucit pentru Europa si un viitor stralucit pentru euro si zona euro, a declarat Lagarde jurnalistilor, la Vilnius. Acest viitor depinde de continuarea reformelor structurale, consolidarea arhitecturii europene, in .

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni.

Basescu: Noul acord cu FMI trebuie sa aiba si conditii privind aderarea la zona euro

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, CE si BM, ca noul acord cu organismele internationale trebuie sa aiba ca obiectiv si crearea conditiilor privind accesul Romaniei in zona Euro, in principal in.

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Noul acord trebuie sa ne creeze conditii de acces in zona euro

Noul acord cu FMI trebuie sa creeze Romaniei conditii de acces in zona euro, considera presedintele Traian Basescu, care a facut aceasta declaratie in timpul intalnirii pe care a avur-o vineri cu.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul FMI, Christine Lagarde, se declara optimista cu privire la viitorul zonei euro, despre care spune ca va depasi criza datoriilor. Aflata intr-o vizita in Lituania, Lagarde a subliniat importanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )