Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lanturile de restaurante din Statele Unite vor fi obligate sa mentioneze caloriile meniurilor

B1 B1,
Lanturile de restaurante din Statele Unite vor fi obligate sa mentioneze caloriile meniurilor

Agentia americana pentru alimente si medicamente FDA) a finalizat marti reglementarile prin care constrange lanturile de restaurante sa indice numarul de calorii in cazul fiecarui meniu pentru a contribui la. continuă pe B1

Principalele revolte rasiale din Statele Unite ale Americii

Orasul american Ferguson, din statul Missouri, ramane scena numeroaselor proteste ale comunitatii afroamericane, dupa ce un adolescent de culoare, neinarmat, a fost impuscat mortal de un politist alb, in urma cu trei luni. Revoltele au scapat aproape de sub control marti, atunci cand manifestantii au aflat ca ofiterul de politie inculpat a scapat de urmarirea penala.

Crima unui roman a ingrozit Statele Unite. Barbatul si-a ucis sotia cu toporul intr-o camera de motel

Un roman a ingrozit Statele Unite dupa ce si-a ucis sotia cu toporul intr-o camera de motel. Procurorul american a spus in fata instatei ca nu a vazut niciodata un caz atat de brutal. Criminalul le-a cerut.

Ferguson nu crede in lacrimi

Nimeni nu contesta problema rasiala, mai bine zis sociala, din Statele Unite, dar aceasta nu poate fi rezolvata prin evenimente de genul celor din aceste zile. Moartea tanarului de culoare din Ferguson este o tipica moarte care nu dovedeste nimic. Justitia americana s-a exprimat deja si cred ca in mod corect, pentru ca daca nici in America nu exista justitie nu stiu unde mai exista.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )