Libnet.ro
UNICEF

06:00

Principalele revolte rasiale din Statele Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Principalele revolte rasiale din Statele Unite ale Americii

Orasul american Ferguson, din statul Missouri, ramane scena numeroaselor proteste ale comunitatii afroamericane, dupa ce un adolescent de culoare, neinarmat, a fost impuscat mortal de un politist alb, in urma cu trei luni. Revoltele au scapat aproape de sub control marti, atunci cand manifestantii au aflat ca ofiterul de politie inculpat a scapat de urmarirea penala. continuă pe Adevărul

Principalele revolte rasiale din istoria Statelor Unite ale Americii

Orasul american Ferguson, din statul Missouri, ramane scena numeroaselor proteste ale comunitatii afroamericane, dupa ce un adolescent de culoare, neinarmat, a fost impuscat mortal de un politist alb, in urma cu trei luni. Revoltele au scapat aproape de sub control marti, atunci cand manifestantii au aflat ca ofiterul de politie inculpat a scapat de urmarirea penala.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Cine va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Cantareata pop Katy Perry va fi vedeta concertului de la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, informeazp Mediafax.

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din luna februarie

Cantareata Katy Perry va concerta la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de.

Lanturile de restaurante din Statele Unite vor fi obligate sa mentioneze caloriile meniurilor

Agentia americana pentru alimente si medicamente FDA) a finalizat marti reglementarile prin care constrange lanturile de restaurante sa indice numarul de calorii in cazul fiecarui meniu pentru a contribui la.

Rusia ar vrea excluderea SUA din NATO

Europa ar trebui sa excluda Statele Unite ale Americii din NATO, a declarat marti presedintele Dumei de Stat a Rusiei Camera inferioara a Parlamentului), Serghei Nariskin, citat de pagina electronica a Interfax, preluata de Mediafax.

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Cantareata pop Katy Perry va fi vedeta concertului de la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de Fotbal NFL).

Crima unui roman a ingrozit Statele Unite. Barbatul si-a ucis sotia cu toporul intr-o camera de motel

Un roman a ingrozit Statele Unite dupa ce si-a ucis sotia cu toporul intr-o camera de motel. Procurorul american a spus in fata instatei ca nu a vazut niciodata un caz atat de brutal. Criminalul le-a cerut.

Ferguson nu crede in lacrimi

Nimeni nu contesta problema rasiala, mai bine zis sociala, din Statele Unite, dar aceasta nu poate fi rezolvata prin evenimente de genul celor din aceste zile. Moartea tanarului de culoare din Ferguson este o tipica moarte care nu dovedeste nimic. Justitia americana s-a exprimat deja si cred ca in mod corect, pentru ca daca nici in America nu exista justitie nu stiu unde mai exista.

Chuck Hagel a demisionat din functia de secretar al Apararii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a anuntat astazi ca secretarul Apararii, Chuck Hagel, a decis sa demisioneze, informeaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )