Libnet.ro
UNICEF

08:00

Principalele revolte rasiale din istoria Statelor Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Principalele revolte rasiale din istoria Statelor Unite ale Americii

Orasul american Ferguson, din statul Missouri, ramane scena numeroaselor proteste ale comunitatii afroamericane, dupa ce un adolescent de culoare, neinarmat, a fost impuscat mortal de un politist alb, in urma cu trei luni. Revoltele au scapat aproape de sub control marti, atunci cand manifestantii au aflat ca ofiterul de politie inculpat a scapat de urmarirea penala. continuă pe Adevărul

Principalele revolte rasiale din Statele Unite ale Americii

Orasul american Ferguson, din statul Missouri, ramane scena numeroaselor proteste ale comunitatii afroamericane, dupa ce un adolescent de culoare, neinarmat, a fost impuscat mortal de un politist alb, in urma cu trei luni. Revoltele au scapat aproape de sub control marti, atunci cand manifestantii au aflat ca ofiterul de politie inculpat a scapat de urmarirea penala.

Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantul Statelor Unite in Romania

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a avut, marti dimineata, o intalnire cu cu reprezentatul Statelor Unite in Romania, relateaza B1 TV. intalnirea dintre Iohannis si Dean Thompson a avut loc la sediul ACL.

Regin, unul dintre cele mai periculoase programe de tip malware, creatia Statelor Unite si Marii Britanii

Programul de spionaj Regin, operational din 2008, ar avea legatura cu guvernele Statelor Unite si Marii Britanii, a dezvaluit luni site-ul The Intercept, citat de Mediafax. Grupul informatic american Symantec a.

Alegeri prezidentiale in Tunisia. 5,3 milioane de alegatori sunt asteptati sa voteze in primul scrutin prezidential liber din istoria tarii

Tunisienii voteaza, duminica, in cadrul primului scrutin prezidential liber din istoria tarii, organizat la aproximativ patru ani de la revolutia care a declansat primavara araba. Birourile de vot s-au.

VIDEO Barcelona - Sevilla 5-1/ Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division

FC Barcelona a castigat categoric, scor 5-1, partida cu Sevilla, iar Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori. Cu aceste goluri, argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division, depasindu-l pe Telmo Zarra. Messi a ajuns la cota 253 de goluri in prima liga de fotbal din Spania.

Chuck Hagel a demisionat din functia de secretar al Apararii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a anuntat astazi ca secretarul Apararii, Chuck Hagel, a decis sa demisioneze, informeaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )