Libnet.ro
UNICEF

16:30

LAPAR contesta prorogarea termenului prevazut pentru modificarea Legii privind camerele pentru agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LAPAR contesta prorogarea termenului prevazut pentru modificarea Legii privind camerele pentru agricultura

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR) nu este de acord cu O. privind prorogarea termenului prevazut in Legea nr. 122/2012 pentru modificarea si completarea Legii privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de Lege pentru modificarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala a fost adoptat

Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala a fost adoptat de Camera Deputatilor, in calitate de Camera decizionala, in sedinta de plen din 25 septembrie, potrivit unui comunicat.

Uniunea Executorilor Judecatoresti, amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti cu 593. 090 lei 131. 800 euro) pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru.

UNEJ a fost amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu 593. 090 lei pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ilegale.

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti cu 593. 090 lei 131. 800 euro) pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei.

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )