Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce le-a promis primarul din Mangalia varstnicilor.

România Liberă România Liberă,
Ce le-a promis primarul din Mangalia varstnicilor.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit joi persoanelor varstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori si un ajutor financiar. Conform unei hotarari a CL, persoanele care au implinit 70, 80, 85, 90 de ani, dar si 50 de ani de la casatorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate. S-au bucurat de recunostinta autoritatilor locale 21 de persoane care au implinit 70 de ani, 12 persoane de 80 de ani, 5 persoane de 85 de ani, precum si o persoana care a implinit 90 de ani, dar . continuă pe România Liberă

Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

Primaria Targu Mures ar putea introduce o taxa de inmormantare, in valoare de 30 de lei, si ia in calcul majorarea altor tarife legate de funeralii, precum taxa de pastrare a sicriului. Viceprimarul PNL din Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a prezentat, luni, propunerile de taxe si impozite pe anul 2014. Pe langa taxa de inmormantare, primarul din Targu Mures a propus majorarea taxei de pastrare a sicriului - in cele trei zile cat sta in capela - de la 28 de lei la 50 de lei, transmite .

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )