Libnet.ro
UNICEF

05:00

Legea Parteneriatului Public-Privat a fost votata pe articole si aprobata cu amendamente in Camera Deputatilor: Partenerul privat care nu respecta conditiile din contract poate fi inlocuit si fara licitatie

Hotnews Hotnews,
 Legea Parteneriatului Public-Privat a fost votata pe articole si aprobata cu amendamente in Camera Deputatilor: Partenerul privat care nu respecta conditiile din contract poate fi inlocuit si fara licitatie

Noua lege a Parteneriatului Public-Privat PPP) a fost aprobata, marti, pe capitole si cu amendamente de catre Camera Deputatilor, in rol de Camera Decizionala. Legea a suferit cateva modificari prin amendamentele depuse la Comisii, insa a pastrat elementele controversate despre care opozitia sustine ca va deschide calea pentru incheierea unor contracte netransparente si ar da atributii nejustificat de mari Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine condus de Dan Sova. In varianta aprobata, ramane si posibilitatea de a denunta unilateral un PPP din motive exceptionale legate de interesul national sau local. Deputatii urmeaza sa dea tot marti votul final asupra acestui proiect de lege. continuă pe Hotnews

Parlamentul a adoptat Legea parteneriatului public-privat

Camera Deputatilor a adoptat cu 242 de voturi pentru, 37 impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege care reglementeaza parteneriatul public-privat, anunta Mediafax. Deputatii PDL au votat impotriva,.

Legea parteneriatului public-privat, aprobata pe articole de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, marti, pe articole, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat. Ministrul Dan Sova a aratat ca actul normativ este necesar pentru ca, desi exista legea 178/2010, nu s-a facut niciun proiect, scrie Mediafax .

Legea parteneriatului public-privat, aprobata de plenul Camerei Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, astazi, pe articole, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat, conform surselor de presa.

Camera Deputatilor a adoptat Legea parteneriatului public-privat.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 242 de voturi pentru, 37 voturi impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat, informeaza Mediafax. Deputatul PDL Alexandru Nazare a precizat ca deputatii democrat-liberali au votat impotriva proiectului de lege, ei apreciind ca legea ar deschide calea pentru incheierea unor contracte netransparente si ar da atributii nejustificat de mari Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii .

Soarta legii parteneriatului public-privat, decisa in Parlament

O alta lege controversata va fi dezbatuta si votata, astazi, in Camera Deputatilor, urmand ca membrii Parlamentului sa hotarasca daca forma actuala a actului normativ este eligibila sa intre in vigoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )