Libnet.ro
UNICEF

07:00

Legea parteneriatului public-privat, aprobata de plenul Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea parteneriatului public-privat, aprobata de plenul Camerei Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, astazi, pe articole, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Legea parteneriatului public-privat, aprobata pe articole de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, marti, pe articole, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat. Ministrul Dan Sova a aratat ca actul normativ este necesar pentru ca, desi exista legea 178/2010, nu s-a facut niciun proiect, scrie Mediafax .

Legea Parteneriatului Public-Privat a fost votata pe articole si aprobata cu amendamente in Camera Deputatilor: Partenerul privat care nu respecta conditiile din contract poate fi inlocuit si fara licitatie

Noua lege a Parteneriatului Public-Privat PPP) a fost aprobata, marti, pe capitole si cu amendamente de catre Camera Deputatilor, in rol de Camera Decizionala. Legea a suferit cateva modificari prin amendamentele depuse la Comisii, insa a pastrat elementele controversate despre care opozitia sustine ca va deschide calea pentru incheierea unor contracte netransparente si ar da atributii nejustificat de mari Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine condus de Dan Sova. In varianta aprobata, ramane si posibilitatea de a denunta unilateral un PPP din motive exceptionale legate de interesul national sau local. Deputatii urmeaza sa dea tot marti votul final asupra acestui proiect de lege.

Camera Deputatilor a adoptat Legea parteneriatului public-privat.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 242 de voturi pentru, 37 voturi impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat, informeaza Mediafax. Deputatul PDL Alexandru Nazare a precizat ca deputatii democrat-liberali au votat impotriva proiectului de lege, ei apreciind ca legea ar deschide calea pentru incheierea unor contracte netransparente si ar da atributii nejustificat de mari Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii .

Parlamentul a adoptat Legea parteneriatului public-privat

Camera Deputatilor a adoptat cu 242 de voturi pentru, 37 impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege care reglementeaza parteneriatul public-privat, anunta Mediafax. Deputatii PDL au votat impotriva,.

Soarta legii parteneriatului public-privat, decisa in Parlament

O alta lege controversata va fi dezbatuta si votata, astazi, in Camera Deputatilor, urmand ca membrii Parlamentului sa hotarasca daca forma actuala a actului normativ este eligibila sa intre in vigoare.

Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica si va reveni la vot pe 1 februarie. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali

Articol actualizat: Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori a fost trimis de plenul Camerei Deputatilor inapoi la comisia juridica. Potrivit votului deputatilor de marti, 17 decembrie, proiectul va reveni la votul final pe 1 februarie. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 15. 20 Proiectul de lege care ar amana procesele a fost respins la vot de deputati. Proiectul va intra in dezbaterea SenatuluiOra 14. 46: Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica - vot in plenul CamereiOra 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final.

O noua zi de marti: Legi controversate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata, marti, cateva legi controversate si cu miza politica majora, printre acestea aflandu-se legea privind parteneriatul public-privat, dar si legea serviciului de salubrizare a localitatilor, informeaza Mediafax. Legea privind parteneriatul public-privat si Legea serviciului de salubrizare a localitatilor au fost introduse pe ordinea de zi a sedintei Camerei din aceasta saptamana dupa ce rapoartele la cele doua propuneri legislative - ambele de adoptare - au .

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Zgonea: Voi propune personal ca legea sa se intoarca la Comisia juridica

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa.

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Ce spune procedura

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa.

Zgonea: Nu renuntam la NOUL Cod penal. Legea amnistiei, AMANATA. Seful Camerei Deputatilor: Basescu a mintit, votul a fost transparent

Update 11. 01- Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, luni, ca au fost amanate orice fel de modificari la Codul penal si promovarea legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )