Libnet.ro
UNICEF

23:00

Legea privind cartelele prepay, respinsa de Senat

B1 B1,
Legea privind cartelele prepay, respinsa de Senat

Legea pentru modificarea si completarea OUG nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, retrimisa Parlamentului spre reexaminare, ca urmare a faptului ca judecatorii CCR au declarat actul normativ. continuă pe B1

Senat: Legea privind cartelele prepay, respinsa

Legea privind cartelele prepay a fost respinsa, joi, in senat, ca urmare a faptului ca judecatorii CCR au declarat actul normativ neconstitutional in ansamblul sau, informeaza Agerpres.

Legea Big Brother privind cartelele prepay, respinsa in Senat

Legea Big Brother privind cartelele prepay a fost respinsa de senatori. Legea a fost retrimisa Parlamentului spre reexaminare ca urmare a faptului ca judecatorii Curtii Constitutionale au declarat actul normativ.

Legea Big Brother privind cartelele pre-pay, respinsa in Senat

Legea Big Brother privind cartelele pre-pay a fost respinsa de senatori. Legea a fost atacata la CCR de Avocatul Poporului si a fost declarata neconstitutionala pe motiv ca nu ofera garantii care sa asigure con.

Business Report: Ultima idee in Parlament privind insolventa personala: comisii judetene pentru reorganizarea financiara a debitorului; RAFO ajunge la fier vechi: Cazul scoala al delapidarii unei industrii; Solutii pentru clientii cu credite in franci el

Cutremur iminent pe piata asigurarilor. De la 1 ianuarie 2016, intra in vigoare si in Romania directiva Solvency II si standardele impuse firmelor de asigurare se vor. Care sunt trucurile prin care Printul Charles a devenit ambasadorul perfect pentru agroturismul romanesc. Eforturile de promovare a Transilvaniei, presarate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )