Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leonard Orban: Exista riscul ca atunci cand unele state vor dori sa adere la UE, criteriile sa se complice foarte mult

B1 B1,
Leonard Orban: Exista riscul ca atunci cand unele state vor dori sa adere la UE, criteriile sa se complice foarte mult

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat marti, in cadrul conferintei dedicate Saptamanii Pietei Unice ca in momentul in care unele state vor dori sa adere la Uniunea Europeana criterii se. continuă pe B1

Leonard Orban: Riscul de dezangajare al Romaniei se ridica la un miliard de euro.

Riscul Romaniei de dezangajare se ridica la un miliard de euro, la care se adauga corectiile financiare pana la finalul anului 2012, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, care a participat la o conferinta privind Piata Unica, informeaza Mediafax. S-au gasit solutii pentru programe, s-au facut plati. Asta ne va ajuta din punctul de vedere al evitarii dezangajarilor la finalul acestui an. Chiar daca, sa presupunem ca ar exista unul sau mai multe programe suspendate, .

Leonard Orban: Exista riscul ca in momentul in care Statele vor dori sa adere la zona euro, criteriile sa devina atat de complicate incat aderarea lor sa fie posibila doar pe termen foarte lung

Exista riscul ca in momentul in care vor dori sa adere la zona euro, criteriile sa devina atat de complicate incat aderaraea sa fie posibila doar pe termen foarte lung. Dorim de asemenea clarificarea conditiilor si criteriilor de aderare la mecanismul unic de supraveghere, la Uniunea Bancara Europeana, ale statelor care nu au aderat la zona euro, a declarat marti Leonard Orban, in cadrul unei conferinte dedicate Saptamanii Pietei Unice. La eveniment participa Comisarii europeni Michel Barnier piata interna si servicii) si Gunther Oettinger energie. Vezi in text cele mai importante declaratii ale lui Leonard Orban .

Lagarde: Exista riscul unei supraincalziri a economiilor emergente din cauza actiunilor bancilor centrale

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a avertizat duminica, la incheierea reuniunii anuale a FMI si a Bancii Mondiale de la Tokyo, ca exista riscului de supraincalzire a economiilor emergente, din cauza masurilor exceptionale intreprinse de bancile centrale din Statele Unite si Europa, confirmand ingrijorarile exprimate de mai multe tari, precum Brazilia, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )