Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor la cateva zile dupa ce a fost numit pe post

Hotnews Hotnews,
 Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor la cateva zile dupa ce a fost numit pe post

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor prin decizie a primului ministru Victor Ponta, la doar cateva zile dupa ce fusese numit pe acest post. continuă pe Hotnews

Seful Sectiei Penale DNA, Lucian Papici, a fost demis de Tiberiu Nitu

Procurorul general Tiberiu Nitu a decis incetarea delegatiei lui Lucian Papici din functia de procuror sef al Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie. Delegarea pe functie a lui Papici a fost reinnoita.

Sorin Vicol, membru PC, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala

Sorin Vicol a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), potrivit unei decizii a premierului publicata miercuri in Monitorul Oficial. Sorin Vicol, membru din 2004 si pana in prezent al Partidului Conservator PC), fusese numit in aceasta functie in ianuarie 2013. Cererea acestuia de eliberare din functie a fost inregistrata la Cabinetul Primului-Ministru in data de 30 septembrie 2013.

Trei actionari importanti ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte.

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters. Cofondatorul companiei este contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria de 38 de ani a producatorului de software, transmite Mediafax. Strategia CEO-ului Steve Ballmer, un alt veteran la Microsoft, a fost atacata continuu in ultimii ani de actionari, nemultumiti de performantele companiei si de stagnarea pretului actiunilor. Gates .

Lucian Papici, procurorul care a finalizat rechizitoriul lui Liviu Dragnea, a fost revocat din functie din ordinul procurorului general Tiberiu Nitu. Papici a confirmat informatia

La scurt timp dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat si urmeaza sa fie trimis in judecata, procurorul general Tiberiu Nitu i-a revocat delegarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al Sectiei I a DNA, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit surselor citate, procurorul general a trimis ordinul in jurul orei 17. Gestul a fost interpretat mai degraba ca sanctiune, deoarece dosarul lui Liviu Dragnea ajunsese deja pe masa procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. 11: Lucian Papici a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost revocat din functie.

Trei actionari majori ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters, preluata de CNBC, cofondatorul companiei fiind contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria.

Ovidiu Stanga este noul antrenor al CSU Craiova. Erik Lincar a fost demis dupa startul ratat de sezon

Ovidiu Stanga este noul antrenor al CSU Craiova, iar din noul staff mai fac parte Corneliu Papura antrenor secund) si Silviu Lungu antrenor cu portarii).

SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

Aeroportul International Jacksonville din statul american Florida, a fost redeschis marti seara, la cateva ore dupa ce a fost evacuat din cauza gasirii unor obiecte suspecte. Autoritatile au anuntat, marti.

Ponta: Papici nu a fost schimbat din functie, ci acestuia i-a expirat mandatul

Premierul Victor Ponta sustine ca procurorul Lucian Papici si adjuncta lui n-au fost schimbati pentru ca ar fi avut vreo problema la varful DNA, ci pentru ca le-au expirat mandatele. Premierul mai sustine.

Surse: Lucian Papici, procurorul care a finalizat rechizitoriul lui Liviu Dragnea, a fost revocat din functie din ordinul procurorului general Tiberiu Nitu

La scurt timp dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat si urmeaza sa fie trimis in judecata, procurorul general Tiberiu Nitu i-a revocat delegarea procurorului Lucian Papici. Potrivit surselor citate, procurorul general a trimis ordinul in jurul orei 17. Gestul a fost interpretat mai degraba ca sanctiune, deoarece dosarul lui Liviu Dragnea ajunsese deja pe masa procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Vom reveni cu amanunte.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )