Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

B1 B1,
SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

Aeroportul International Jacksonville din statul american Florida, a fost redeschis marti seara, la cateva ore dupa ce a fost evacuat din cauza gasirii unor obiecte suspecte. Autoritatile au anuntat, marti. continuă pe B1

UPDATE: Traficul pe DN 1 Brasov - Predeal a fost redeschis.

UPDATE: Traficul pe DN1 Brasov - Predeal, intrerupt, marti dupa-amiaza, pentru deszapezire, a fost redeschis, la ora transmiterii acestei stiri, anunta Centrul Infotrafic, care precizeaza ca raman in continuare inchise patru drumuri nationale, pentru a permite interventia utilajelor de interventie, transmite Mediafax. Conform sursei citate, traficul a fost redeschis pe DN1 Brasov - Predeal, iar la ora transmiterii acestei stiri sunt in continuare inchise, pentru deszapezire, DN1A Sacele .

Pasageri, evacuati de pe un aeroport din Florida dupa descoperirea a doua obiecte suspecte

Pasagerii si personalul de pe aeroportul international din orasul american Jacksonville statul Florida) au fost evacuati ieri dupa descoperirea a cel putin doua obiecte suspecte.

FOTO DN 73 Campulung Brasov a fost redeschis circulatiei

Portiunea de drum care a fost restrictionata circulatiei din cauza caderilor de zapada a fost redata traficului rutier abia dupa trei ore. Pentru ca in zona era un singur utilaj de deszapezire,care nu facea fata, alte utilaje au fost aduse din Pitesti si Alexandria.

20 de miliarde de euro zac in aeroportul din Moscova

20 de miliarde de euro stau de sase ani intr-un aeroport din Moscova si asta pentru ca nu au fost revendicate. Autoritatile ruse presupun ca banii au apartinut fostului dictator irakian Saddam Hussein sau a cuiva.

Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de pe aeroportul din Istanbul

Politia a folosit gaze lacrimogene, ieri, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor companiei Turkish Airlines THY), a anuntat agentia de presa Dogan.

Incidente pe aeroportul din Istanbul: Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor.

Incidente pe aeroportul din Istanbul. Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata.

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de Mediafax. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles, inconjurat de mai multi prieteni, la sfarsitul unei lungi proceduri in vederea obtinerii acordului lumii medicale intr-o tara, Belgia, unde eutanasia este legala din 2002. A murit .

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )