Libnet.ro
UNICEF

01:05

Libia: Doi militanti al Statului Islamic au atacat un hotel din Tripoli unde se aflau mai multi straini

Hotnews Hotnews,
 Libia: Doi militanti al Statului Islamic au atacat un hotel din Tripoli unde se aflau mai multi straini

Doi barbati inarmati au atacat un hotel din capitala Libiei, Tripoli, unde se afla mai multi cetateni straini, informeaza BBC. Cei doi barbati au deschis focul in receptie, iar la scurt timp dupa o bomba a explodat in fata hotelului. continuă pe Hotnews

UPDATE Libia: Doi militanti al Statului Islamic au atacat un hotel din Tripoli unde se aflau mai multi straini. Cel putin 8 morti. Printre victime, un francez si un american

Doi barbati inarmati au atacat un hotel din capitala Libiei, Tripoli, unde se afla mai multi cetateni straini, informeaza BBC. Cei doi barbati au deschis focul in receptie, iar la scurt timp dupa o bomba a explodat in fata hotelului. Cel putin opt persoane, intre care cinci cetateni straini, au fost ucise, in atac. Intre victime se afla si doua femei, precum si un ofiter de securitate si doi barbati inarmati. AFP relateaza ca un american, un francez, doi cetateni filipenizi si un sud-corean se numara printre victime.

UPDATE Libia: Doi militanti al Statului Islamic au atacat un hotel din Tripoli unde se aflau mai multi straini. Cel putin 8 morti

Doi barbati inarmati au atacat un hotel din capitala Libiei, Tripoli, unde se afla mai multi cetateni straini, informeaza BBC. Cei doi barbati au deschis focul in receptie, iar la scurt timp dupa o bomba a explodat in fata hotelului. UPDATE Cel putin opt persoane, intre care cinci cetateni straini, au fost ucise, in atac. Intre victime se afla si doua femei, precum si un ofiter de securitate si doi barbati inarmati.

Doi militanti ai Statului Islamic au atacat un hotel din Tripoli

Doi barbati inarmati au atacat un hotel din capitala Libiei, Tripoli, unde se afla mai multi cetateni straini, transmite BBC, potrivit caruia cel putin opt persoane au fost ucise.

Unul din cei doi prizonieri japonezi ai Statului Islamic a fost decapitat

Un nou ostatic a cazut victima furiei militantilor Statului islamic. Haruna Yukawa, unul dintre cei doi japonezi tinuti prizonieri, a fost decapitat de membrii organizatiei teroriste. Gruparea Stat Islamic.

Atentat de tip kamikaze intr-un hotel din Libia. Diplomati straini, printre victime

Un atentat de tip kamikaze a avut loc, marti, intr-un hotel din Tripoli unde sunt cazati diplomati si oficiali guvernamentali.

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a se alatura luptatorilor kurzi in razboiul impotriva Statului Islamic, transmite The Independent. Sursa citata relateaza ca Matthew Gardiner se afla printre.

Un ostatic japonez, decapitat de teroristii Statului Islamic

Un ostatic japonez a fost decapitat, sambata, de teroristii Statului Islamic, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste, relateaza Mediafax.

VIDEO. Un ostatic japonez, decapitat de teroristii Statului Islamic

Un ostatic japonez a fost decapitat, sambata, de teroristii Statului Islamic, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste, relateaza Mediafax.

Postul de radio al Statului Islamic confirma executarea ostaticului japonez Haruna Yukawa

Gruparea extremista Statul Islamic SI) a confirmat duminica, prin postul sau de radio, executarea ostaticului japonez Haruna Yukawa, la o zi dupa difuzarea unei inregistrari video care anunta moartea sa, scrie.

Pedepsele Statului Islamic: Adulterul, blasfemia si sodomia se platesc cu moartea. Terorizarea are ca pedeapsa exilul

Statul Islamic a publicat o lista cu pedepse pentru infractiunile reglementate de codul Sharia ce variaza de la 80 de lovituri de bici pentru consumul de alcool, la taierea mainii pentru furt si la moarte pentru blasfemie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )